ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 19-25 ianuarie

12:26 | 14.01.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII în săptămîna apropiată ar putea avea succes în derularea unor negocieri importante şi întrevederi responsabile de afaceri. Perioada următoare va fi destul de reuşită la capitolul soluţionării problemelor de business. Totodată, veţi putea găsi răspunsuri la diferite întrebări, asigurîndu-vă de susţinerea celor din jur. În acelaşi timp, ţineţi minte că trebuie să acţionaţi fără grabă, avansînd cu insistenţă spre scopul propus.

VĂRSĂTORII n-ar trebui să neglijeze comunicarea cu oameni noi. Cunoştinţele făcute în această săptămînă au să vă ajute pe viitor. Astrele vă recomandă să nu daţi dovadă de prea multă iniţiativă – aşteptaţi pînă au să vi se adreseze cu rugăminte şi atunci vă puteţi demonstra toate capacităţile. În a doua jumătate a săptămînii aţi putea aştepta noi venituri financiare care vor fi destul de potrivite.

PEŞTII trebuie să fie gata de faptul că treburile de la serviciu ar putea să se aranjeze nu aşa cum şi-au dorit, existînd riscul unui conflict cu şefii şi colegii. Ca să evitaţi aceste neplăceri va trebui să daţi dovadă de maximă răbdare şi politeţe – doar aşa ar putea să vă ocolească problemele. La finele săptămînii fiţi deosebit de prudenţi şi nu vă leneviţi să verificaţi din nou recentele contracte semnate cu noii parteneri de afaceri.

BERBECILOR le este indicat să fie deosebit de atenţi chiar şi la cele mai nesemnificative schimbări de la serviciu, de vreme ce prudenţa raţională încă n-a stricat nimănui. Străduiţi-vă să rezolvaţi toate problemele pe la mijlocul săptămînii, deoarece aceasta este cea mai favorabilă perioadă pentru chestiuni financiare şi profesionale. Cel mai important este ca la serviciu să adoptaţi un comportament bazat pe egalitate, altminteri nimeni nu va dori să comunice cu dvs.

TAURILOR astrele le recomandă în săptămîna următoare să se prezinte în toate afacerile ca nişte strategi echilibraţi, fără a demonstra impulsivitate. În acest caz veţi putea realiza tot ce v-aţi planificat, or, dacă veţi încerca să forţaţi  evenimentele aţi putea rata totul. În aceste zile ar putea să vă parvină o propunere cu privire la schimbarea tipului de activitate, însă decizia dvs. trebuie să fie analizată cu meticulozitate  - mai apoi va fi tîrziu să modificaţi ceva.

GEMENII trebuie să ia în săptămîna următoare o poziţie de viaţă mai activă. Dacă veţi da dovadă de iniţiativă, aceasta va fi chezăşia succesului şi bunăstării pe viitor. Există probabilitatea că veţi începe un nou proiect care va cere disciplină şi concentrare. Perioada este favorabilă pentru dezvoltarea relaţiilor de afaceri, graţie cărora se va consolida stabilitatea dvs. financiară.

RACII îşi vor putea asigura o bună creştere profesională şi socială. Va avea succes şi munca de durată, legată de organizare şi planificare, pe care aţi depus-o insistent. Va trebui să îmbunătăţiţi relaţiile cu şefii şi subalternii. În săptămîna următoare n-au să vă ocolească greutăţile în afaceri, însă îndeplinirea sarcinilor şi chestiunilor curente va fi pe măsura puterilor.   

LEII vor nimeri într-un nou cerc de comunicare, unde se vor lega relaţii de afaceri cu perspectivă. Reuşit se vor aranja şi relaţiile cu persoane ierarhic superioare, iar participarea la evenimentele publice vă va spori autoritatea. Graţie noilor cunoştinţe, va apărea şansa să aveţi o creştere în carieră sau posibilitatea să cîştigaţi rapid nişte sume importante de bani. Principalul este să formulaţi cu exactitate sarcina şi să elaboraţi căile de îndeplinire a acesteia.

FECIOARELE nu vor da greş, dacă nu vor începe acum noi proiecte globale. Astrele vă recomandă mai întîi să scoateţi în capăt treburile acumulate, dar tot amînate. Planurile şi ideile care au să vă vină în cap se vor dovedi a fi rezultative chiar în viitorul apropiat. Îi veţi putea cuceri pe cei din jur cu farmecul şi expresivitatea dvs. Cei apropiaţi vor fi grijulii şi atenţi faţă de dvs. ceea ce o să vă bucure nespus.

BALANŢELE vor resimţi în această săptămînă şansa oferită de soartă. Folosiţi-o şi o să vă meargă în afaceri. Toate planurile dvs. vor începe să se realizeze imediat, dacă veţi da dovadă măcar de puţin activism. Situaţia financiară se va îmbunătăţi considerabil graţie majorării veniturilor. Nu vă eschivaţi de la acte de binefacere, ajutoraţi-i pe cei care au nevoie şi recunoştinţa va fi de multe ori mai mare.

SCORPIONII pot conta pe o rezolvare neaşteptată, dar de succes, a unui şir de chestiuni ce necesită coordonarea cu instanţele superioare. În săptămîna următoare va trebui să uitaţi de îndrăgitul obicei de-a visa în linişte – pur şi simplu nu veţi avea timp pentru aceasta. Anume acum este important să nu scăpaţi iniţiativa din mîini. Afacerile dvs. financiare stau destul de bine, fiind de dorit ca despre aceasta să ştie cît mai puţină lume.

SĂGETĂTORII vor putea evita cu uşurinţă situaţiile de conflict şi pierderile financiare doar dacă vor demonstra răbdare şi prudenţă. Susţinerea celor din jur şi a oamenilor apropiaţi va fi de partea dvs., or, chiar şi eforturile minimale vor fi apreciate la justa valoare, fapt destul de util pentru creşterea dvs. profesională. Astrele vă garantează stabilitatea situaţiei materiale care nu va fi şubrezită nici de unele achiziţii pentru casă, demult plănuite.

 

 

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!