ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 2-8 februarie

12:49 | 28.01.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII în săptămîna următoare se vor pomeni în centrul atenţiei, de la care nu le va veni uşor să se eschiveze. Nu se merită să vă străduiţi să finalizaţi toate treburile deodată, deoarece grăbindu-vă aţi putea rata ceva important care pe viitor ar putea să vă fie de folos. Îndepliniţi-vă lucrul fără pripă şi calitativ şi veţi fi remuneraţi cu un rezultat perfect al activităţii dvs., dar şi cu recunoştinţa şefilor.

VĂRSĂTORII în săptămîna viitoare ar putea purcede cu îndrăzneală la realizarea noilor idei şi proiecte. Perioada următoare este pe deplin favorabilă pentru aceasta, ceea nu înseamnă că trebuie să vă aruncaţi în vîltoarea muncii. Fiţi calmi, astfel veţi evita tensiuni exagerate şi veţi obţine rezultate strălucite. La soluţionarea oricăror probleme, daţi dovadă de politeţe – aceasta vă va permite să evitaţi conflictele şi situaţiile divergente.

PEŞTII, în zilele apropiate vor trebui să mizeze în exclusivitate pe propriile forţe, fără a se lăsa ademeniţi de promisiunile colegilor de serviciu. Mai degrabă, anume de la ei vă puteţi aştepta la neplăceri mărunte. Totuşi, va apărea o perfectă posibilitate de a vă îmbunătăţi situaţia materială, însă nu vă grăbiţi să vă lăsaţi antrenaţi în diferite aventuri financiare – în chestiuni băneşti, faceţi uz doar de metode verificate.

BERBECII vor conştientiza pe neaşteptate că actualul serviciu nu-i satisface în deplină măsură la capitolul conţinut. Anume acum veţi dori să schimbaţi ceva. Scopurile dvs. vor părea pentru cei din jur irealizabile, dar găsind puterea de voinţă necesară împreună cu acţiuni hotărîte veţi obţine un rezultat perfect.  Activismul şi energia dvs. vor contribui la apariţia unor relaţii folositoare şi profitabile de afaceri.

TAURII, în următoarea perioadă vor fi nevoiţi să oscileze cu atenţie pe muchia unui conflict. Acesta se poate produce nu numai în business, dar şi acasă. Ca să evitaţi certurile inutile străduiţi-vă să vă coordonaţi dorinţele proprii cu cele ale oamenilor apropiaţi, alegînd calea potrivită pentru toţi. În acelaşi mod se merită să rezolvaţi şi divergenţele ce ar putea apărea în relaţiile cu şefii.

GEMENILOR, astrele le recomandă să consolideze succesul care l-au obţinut în ultimele zile. Acum sînteţi la cea mai complicată şi voluminoasă etapă. Păstraţi-vă puterile şi nu pierdeţi timpul pe discuţii deşarte: cu cît mai mult veţi reuşi să faceţi, cu atît mai multe şanse de noroc  aveţi pe viitor. În acelaşi timp, aveţi grijă să verificaţi la serviciu fiecare document, altminteri, vă ameninţă lungi zile şi nopţi petrecute în căutarea erorilor şi greşelilor scăpate în acte importante.

RACILOR le-ar fi de bine să se debaraseze totalmente de obiceiul de a clarifica mereu relaţiile cu cineva. Evitaţi disputele aprinse, chiar dacă consideraţi că aveţi dreptate deplină – cearta poate genera într-un conflict deschis, cu vorbe de ocară şi şuşoteli pe la spate. Aveţi puţină răbdare şi oponentul dvs. singur îşi va cere scuze, recunoscîndu-vă necondiţionat dreptatea.

LEII, în săptămîna următoare se vor bucura pe sine însuşi, dar şi pe cei din jur cu o dispoziţie minunată. În tot ce v-aţi propus veţi fi la înălţime – veţi isprăvi cu uşurinţă lucrul, veţi putea soluţiona probleme de afaceri, consolidîndu-vă situaţia materială şi stabilind relaţii utile. Totodată, nu vă grăbiţi, odată ce dispuneţi de suficient timp şi posibilităţi, vă rămîne doar să credeţi în aceasta şi să acţionaţi promt, conform cazului şi momentului oportun.

FECIOARELE vor putea să se realizeze perfect în sfera de afaceri. Un eveniment de bun augur vă va permite să stabiliţi noi contacte de afaceri şi cunoştinţe utile. Veţi avea succes dacă vă veţi apuca să exploraţi direcţii noi şi necunoscute. Graţie acestui fapt, veţi reuşi să realizaţi proiecte importante, obţinînd o apreciere pozitivă din partea celor din jur. Principalul e să nu aveţi dubii în propriile forţe şi posibilităţi.

BALANŢELE îşi vor cuceri şefii cu o idee originală. În această săptămînă veţi avea parte de o capacitate intelectuală deosebit de activă, iar conducerea o să vă aprecieze propunerile înaintate la justa valoare, ceea ce o să vă consolideze situaţia profesională. De asemenea, prin acţiunile dvs. raţionale şi bine gîndite, veţi cîştiga şi respectul colegilor. Aceştia vor fi impresionaţi de iniţiativele dvs. şi au să vă susţină în procesul de realizare a acestora.

SCORPIONII vor face baie de slavă în următoarele zile. Or, momentul de glorie se va datora şefilor care vor aprecia la justa valoare calităţile dvs. de lucrător nepreţuit. În relaţiile cu cei apropiaţi, de asemenea, totul se aranjează favorabil. Probabil, se merită să cugetaţi asupra realizării propunerilor comerciale enunţate de dvs. recent - acestea ar putea fi cu perspectivă.

SĂGETĂTORII nu trebuie să neglijeze sfaturile celor din jur. Plecaţi urechea la ceea ce vorbesc alţii şi veţi prinde o idee importantă care ulterior o să vă prindă bine în dezvoltarea posibilităţilor dvs. Totodată, nu ezitaţi să folosiţi o oportunitate convenabilă, care, altminteri o să vă scape din mîini. Astrele vă recomandă să ignoraţi şi să evitaţi disputele fără sens şi observaţiile deşarte. În această săptămînă o să vă bucuraţi de stabilitate financiară.

 

 

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!