ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 16–22 februarie

13:56 | 11.02.2015 Categorie: Horoscop

Pe CAPRICORNI îi aşteaptă, probabil, cea mai importantă săptămînă din ultimul timp. În această perioadă se poate produce o răsturnare spectaculoasă în activitatea dvs. profesională, schimbîndu-se esenţa lucrurilor de care v-aţi ocupat pînă în prezent. Nu merită să vă agăţaţi de ideile depăşite şi învechite. Străduiţi-vă să vă frîngeţi ambiţiile, or, reorientîndu-vă acţiunile, aţi putea obţine succese impunătoare în noul domeniu.

VĂRSĂTORII îşi fac griji sterile. Vi se pare că nu sînteţi apreciaţi la justa valoare, că vi se cere prea mult. Păstraţi această părere pentru sine ca să evitaţi conflicte inutile cu şefii. Pur şi simplu încetaţi să vă plîngeţi de milă, căutînd vinovaţii de toate relele printre persoanele care vă înconjoară.  În această săptămînă astrele vă recomandă să vă detaşaţi de afaceri şi să vă luaţi un mic concediu care o să vă ajute să faceţi ordine în idei.

PEŞTII vor reuşi în următoarele zile să rezolve orice chestiuni legate de obligaţiuni personale şi datorii. Nativii acestei zodii pot conta cu îndrăzneală pe un profit obţinut cu susţinerea prietenilor şi rudelor. Graţie ajutorului lor veţi isprăvi toate treburile cu uşurinţă, iar problemele financiare vor ceda. Singura sugestie – fiţi atenţi la operaţiunile legate de hîrtii de valoare unde sînt posibile unele neclarităţi.

BERBECII vor trebui să muncească mult şi serios în această săptămînă pentru a obţine succes în treburile planificate. Să nu vă sperie chiar şi cele mai neaşteptate impedimente ce au să vă apară în cale – ele doar au să vă facă mai dorit şi mai justificat scopul propus. Nu este exclus că în săptămîna următoare va trebui să alegeţi între viaţa personală şi carieră, însă acest fapt nu va avea un impact negativ asupra relaţiilor cu cei dragi.

TAURILOR săptămîna le va aduce tendinţe pozitive în toate afacerile. În business veţi avea parte de pragmatism şi socoteală, ceea ce o să vă permită să vă debarasaţi definitiv de iluzii şi speranţe deşarte. Or, după aceasta viaţa personală va trece într-o fază inedită şi plină de noutăţi. Această întorsătură neaşteptată a sorţii va cere de la dvs. maximum activism şi reacţii operative faţă de situaţia ce se va schimba cu repeziciune.

GEMENII pot conta pe succes în iniţiativele legate de creşterea în carieră. Ca să nu rataţi acest moment multaşteptat nu se cade să pierdeţi timpul în zadar. Daţi dovadă de hărnicie maximă şi capacitate de muncă  - şefii neapărat vă vor aprecia eforturile, iar dvs. veţi avea şansa de a avansa în plan profesional. În general, săptămîna o să vă ofere multe posibilităţi pentru îmbunătăţirea situaţiei de la serviciu şi a relaţiilor cu cei din jur.

RACII antrenaţi în business vor avea parte de o săptămînă ce promite să fie favorabilă pentru semnarea acordurilor şi contractelor. Nativii acestei zodii vor avea o susţinere de nepreţuit din partea unui înalt funcţionar de stat care îi va ajuta la extinderea sferei de afaceri, propunîndu-le un proiect interesant din toate aspectele. Acum este deosebit de important să lărgiţi cercul de comunicare, înconjurîndu-vă de oameni noi şi potenţiali parteneri.

LEII trebuie în deplină măsură să folosească posibilităţile de realizare a ideilor în cele mai diverse domenii, precum şi a planurilor gîndite mai demult. Este necesar să fiţi mai activi în derularea întîlnirilor şi stabilirea noilor contacte – aceasta va face sol fertil pentru dezvoltarea potenţialului dvs. de afaceri. În business străduiţi-vă să determinaţi cu exactitate caracterul relaţiilor cu partenerii, dînd dovadă de iniţiativă la organizarea noilor proiecte de lungă durată.

FECIOARELE intră într-o nouă perioadă, favorabilă pentru demonstrarea spiritului de activitate în toate domeniile. Veţi putea cu uşurinţă să vă ridicaţi statutul şi situaţia în ochii celor din jur, stabilind bazele unui succes financiar. De asemenea, cu susţinerea oamenilor apropiaţi veţi avea posibilitatea să soluţionaţi pozitiv probleme legate de afaceri imobiliare sau cel puţin să creaţi premise pentru o rezolvare reuşită a acestora în cel mai scurt timp.

BALANŢELE vor putea să-şi demonstreze eficienţa în domeniul educaţiei. În această perioadă elevii vor susţine cu succes evaluările, vor fi de bun augur investigaţiile şi cercetările ştiinţifice, se vor desfăşura reuşit examenele şi discursurile publice. Totodată, veţi putea să vă ridicaţi substanţial autoritatea graţie îndeplinirii conştiincioase a misiunilor ce v-au fost încredinţate. Sfîrşitul săptămînii ar fi de folos să-l dedicaţi treburilor casnice şi familiei.

SCORPIONII trebuie să-şi păstreze cumpătul în orice situaţie. Chiar dacă planurile dvs. vor fi profanate, iar la serviciu au să apară greutăţi şi uneltiri de-ale persoanelor rău-intenţionate, nu uitaţi că în primul rînd aveţi nevoie de o minte raţională şi calculată. Stăpîniţi-vă şi căutaţi o ieşire fără de conflicte din situaţia creată. Acţiunile hotărîte, combinate cu echilibru, au să vă permită să reacţionaţi corect şi adecvat la tot ceea ce se produce în jurul dvs.

SĂGETĂTORII vor resimţi un aflux de forţe proaspete care le va permite să se apuce activ de muncă după o pauză recentă. În sfîrşit o să vă clarificaţi cu toate treburile acumulate în ultimele zile. La serviciu perioada este favorabilă pentru consolidarea propriilor poziţii. Autoritatea dvs. revine în forţă, iar cei din jur vor crede ideilor dvs. şi vă vor susţine în toate iniţiativele. Ajutorul în soluţionarea tuturor problemelor importante va veni din partea unui om drag.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!