ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 9 – 15 martie

13:29 | 04.03.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII în săptămîna viitoare vor fi nevoiţi să se mişte înainte cu insistenţă şi răbdare. Va trebui să depuneţi multe eforturi, dar şi timp, ca să rezolvaţi o multitudine de probleme mărunte. Absolut pe neaşteptate pentru dvs. aţi putea fi pătrunşi de dorinţa de-a da sfaturi preţioase celor din jur. Numai că înainte de aceasta ar fi bine să vă gîndiţi dacă au oare într-adevăr oamenii nevoie de recomandările dvs.  Săptămîna se arată promiţătoare la capitolul succeselor de ordin financiar.

VĂRSĂTORILOR astrele le recomandă să se abţină în comunicarea cu persoanele din jur de la ultimatumuri tăioase şi soluţii cardinale. Daţi dovadă de cumpătare, de vreme ce orice controversă poate fi lămurită prin intermediul cuvintelor. Activismul şi perseverenţa dvs. au să vă ajute cu uşurinţă să soluţionaţi problemele de la serviciu, iar prudenţa suplimentară în relaţiile cu partenerii de afaceri au să vă scutească pe viitor de cheltuieli financiare de prisos.

PEŞTII, în pofida eforturilor depuse de anumiţi “binefăcători” care vor apărea în săptămîna următoare, vor reuşi să păstreze bune relaţii cu partenerii de afaceri. În această perioadă nu este de dorit să amînaţi treburile acumulate - mai bine să folosiţi timpul liber apărut şi să le scoateţi în capăt. Este posibil să primiţi nişte premii sau alte feluri de stimulări.  

BERBECII vor avea o şansă perfectă să strălucească prin inventivitate, demonstrînd un rar exemplu de capacitate de muncă. Indiferent de situaţia creată în jurul dvs. evitaţi deciziile pripite – toate trebuie să se aranjeze treptat în ordinea firească a lucrurilor. S-ar putea să vi se pară că nu munciţi destul de eficient, însă acestea nu sînt doar nişte îndoieli neîntemeiate.

TAURII se vor confrunta cu pericolul unui temporar dezechilibru sufletesc. Pentru a minimiza posibile urmări ale acestuia, străduiţi-vă să vă aflaţi mai puţin timp în spaţiu public şi mai mult în sînul familiei. La serviciu daţi dovadă de insistenţă în obţinerea scopului rîvnit. În această perioadă nu este indicat să vă asumaţi obligaţiuni financiare de proporţii.

GEMENII vor reuşi să obţină stabilitate financiară în business, dacă vor implica în planurile lor parteneri de nădejde. Totuşi, vă sînt contraindicate acţiunile de aventură. Străduiţi-vă să vă apucaţi doar de treburile, rezultatul cărora îl vedeţi realmente. Alt sfat nu mai puţin important – feriţi-vă de autoaprecierea excesivă, deoarece aceasta ar putea provoca mari greşeli.

RACII vor putea în săptămîna apropiată să-şi creeze o bună bază pentru mişcarea înainte. Această perioadă este destul de potrivită pentru ocupaţiile sportive, studierea limbilor străine şi activităţi de creaţie. Totodată, săptămîna următoare vă va oferi posibilitatea să clarificaţi relaţiile de parteneriat: veţi putea să-i aflaţi pe cei cu care va trebui să lucraţi, să comunicaţi şi respectiv să faceţi o alegere responsabilă. 

LEII trebuie să se concentreze asupra  problemelor actuale. O să vă odihniţi pe urmă, mai întîi este necesar să scoateţi în capăt treburile începute mai demult. La serviciu se va produce o consolidare a relaţiilor reciproce cu şefii şi colegii, fapt care acum este deosebit de important pentru dvs. Puteţi fi absolutamente convinşi că orice afacere de-a dvs. va fi finalizată cu succes, ceea ce, desigur, că va fi remarcat la justa  valoare de către conducere.

FECIOARELE probabil că vor avea întîlniri cu partenerii de afaceri. Ca urmare a acestor contacte veţi deţine o informaţie deosebit de importantă. Totodată, vă aşteaptă o propunere cu perspectivă şi destul de bănoasă. Dar şi fără aceste beneficii, situaţia dvs. financiară este suficient de trainică, ceea ce vă permite să faceţi o achiziţie demult planificată pentru casă şi familie. 

BALANŢELOR astrele le recomandă să meargă cu îndrăzneală înainte. Graţie acestui fapt, veţi putea atinge noi culmi în domeniul activităţii profesionale. Farmecul personal şi insistenţa au să vă ajute să avansaţi considerabil în carieră. Veţi reuşi să scoateţi profit din orice situaţie, dacă o veţi analiza cu meticulozitate. Ţineţi minte însă că nu trebuie să vă asumaţi de bună voie responsabilităţi exagerate.

SCORPIONII în săptămîna viitoare vor putea găsi cu uşurinţă limbaj comun cu cei mai conflictuali şi încăpăţînaţi oameni. Totodată, în această perioadă vor fi destul de productive relaţiile cu tovarăşii de idei, iar înţelegerile stabilite – cu perspectivă şi profit pentru dvs. În general, săptămîna se arată favorabilă pentru afaceri, iar proiectele începute acum se vor dezvolta cu operativitate.

SĂGETĂTORII trebuie să se concentreze asupra problemelor legate de activitatea profesională. Relaţiile cu persoanele care vă înconjoară nu vor genera o situaţie de conflict, dacă o să vă împăcaţi  cu unele neajunsuri de-ale lor.  Pur şi simplu, înainte de-a vă revendica propria opinie referitor la orice chestiune şi a ridica valuri de critică, gîndiţi-vă bine dacă este mare necesitate într-aceasta.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!