ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 15-21 iunie

14:10 | 10.06.2015 Categorie: Horoscop

Pentru CAPRICORNI în această săptămînă există probabilitatea să se lase antrenaţi în nişte manipulări financiare care n-au să le aducă nimic bun. Veţi dori să vă îmbunătăţiţi situaţia din contul unei fapte nu chiar cinstite. Or, chiar dacă veţi calcula bine toate mişcările, gîndindu-vă bine la o strategie de acţiune şi obţinînd rezultatul dorit, nu veţi avea mare bucurie de la aceasta. Evenimentele vor derula prea repede, una se va lega de alta, iar dvs. va trebui să depuneţi eforturi pentru păstrarea realizărilor mai mult decît aţi socotit la început. Mai bine renunţaţi din start la lucruri lipsite de onestitate decît să regretaţi mai pe urmă.

VĂRSĂTORII  vor avea o săptămînă favorabilă în toate privinţele, mai ales unde este vorba de relaţii cu alte persoane, cunoştinţe romantice sau parteneriate de afaceri. Sînteţi plini de emoţii şi sentimente, fiind, totodată, şi destul de activi, ceea ce o să vă permită să fiţi comunicativi în orice companie şi eficienţi în oricare situaţie. În această perioadă veţi reuşi să echilibraţi o stare de lucruri care vă neliniştea şi nu se aranja precum v-aţi fi dorit. În situaţii complicate nu vă fie frică să vă bizuiţi pe alţi oameni – aceştia neapărat au să vă ajute.

PEŞTII vor avea parte de o săptămînă benefică pentru chestiuni legate de finanţe şi valori materiale. Veţi reuşi să vă prezentaţi din cel mai bun punct de vedere, cîştigînd astfel încredere şi respect ce au să vă ajute pe viitor. La finele perioadei sînt posibile unele conflicte – cineva vă invidiază, dar probabil că şi dvs. aţi procedat incorect faţă de o persoană apropiată. Veţi putea clarifica lucrurile dacă veţi asculta de glasul conştiinţei şi ceea ce vă sfătuieşte sufletul.

BERBECILOR astrele le recomandă să fie atenţi şi precauţi la începutul săptămînii, deoarece vor fi într-o stare cînd le va fi greu să-şi evalueze rezonabil capacităţile şi să ia deciziile corecte. De aceea cea mai bună variantă ar fi să delegaţi cuiva obligaţiunile. La mijloc de săptămînă vă veţi activiza gîndirea creativă şi forţele motrice. În capul dvs. se vor naşte o mulţime de idei şi planuri, care au să vă fie pe măsura puterilor. Doar că va trebui să fiţi un pic mai insistenţi.

TAURII vor avea o săptămînă favorabilă pentru întîlniri cu prietenii, zaiafeturi şi petreceri. Aceasta este perioada odihnei şi comunicării. Evenimentele n-au să vă aducă nimic nou în viaţă, totul va fi rutină, binecunoscut şi ştiut că tocmai aţi putea avea senzaţii de „deja vu”. Pe de altă parte, acest timp se potriveşte de minune pentru finalizarea treburilor începute mai înainte, în aşa fel ca să obţineţi în sfîrşit profitul multaşteptat. Chestiunile curente vor cere atenţie şi lipsă de mişcare, precum şi răbdare, deoarece rezultatele scontate se vor vedea încă nu degrabă.

Pe GEMENI îi aşteaptă schimbări. Va trebui să lăsaţi măştile prefăcătoriei şi să vă daţi arama pe faţă. Or, dacă n-o veţi face singuri, atunci o va face altcineva şi în acest caz veţi avea o imagine proastă. Veţi avea nevoie de toată insistenţa şi de spirit hotărît ca să puteţi continua afacerile la fel ca înainte, ţinînd situaţia sub control. De la dvs. se va cere încredere în sine şi reţinere. Conectaţi-vă intuiţia, mobilizaţi-vă cunoscuţii apropiaţi - aceasta vă va permite să reveniţi la normal, păstrîndu-vă poziţia.

RACILOR astrele le recomandă să fie insistenţi şi încrezuţi în sine. Totul ce se cere de la dvs. este să nu schimbaţi calea aleasă şi să procedaţi anume aşa cum v-aţi planificat fără a schimba ceva în acţiuni. La un moment dat s-ar putea să doriţi să le lăsaţi pe toate baltă, hotărînd că nu veţi obţine nimic, or, aceasta nu este cea mai bună opţiune. Numai răbdarea şi încrederea în sine au să vă permită să depăşiţi toate greutăţile din această săptămînă. Va trebui să faceţi faţă încă multor încercări, ceea ce mai aproape de week-end o să vă extenueze. Însă toate eforturile dvs. vor fi remunerate printr-un rezultat multaşteptat şi cu îndeplinirea dorinţelor.

LEII, oricît nu s-ar ţinea de o situaţie obişnuită pentru ei, vor trebui să se împace cu ideea că toate au început şi un sfîrşit, inclusiv acţiunile sau modul de viaţă. În viaţa dvs. vine o perioadă, care deşi nu poate fi numită tocmai „neagră”, totuşi înseamnă „moartea” unor detalii vechi şi binecunoscute pentru a face loc altor noi. Toate încercările dvs. de-a păstra starea de lucruri şi de-a vă ţine de cele învechite nu vor aduce la nimic, doar vor debusola şi mai mult situaţia, fapt ce va stîrni nemulţumirea oamenilor din jur. Trebuie să vă uitaţi înainte, să faceţi planuri de viitor, debarasîndu-vă astfel cît mai curînd de trecut şi atrăgînd noutăţi pozitive.

FECIOARELOR le-ar fi de bine să se preocupe de situaţia financiară. La moment aceasta este cît de cît stabilă, dar se poate schimba cu uşurinţă, de aceea este necesar să renunţaţi la cheltuieli de prisos şi să vă apucaţi de depozitare. În a doua jumătate a săptămînii fiţi atenţi şi precauţi – cineva din ambianţă şi-ar dori să se pricopsească pe seama dvs., să vă facă o potlogărie sau altceva de acest gen. Dacă veţi reuşi să identificaţi răuvoitorul, atunci o ciocnire făţişă este inevitabilă. Nu veţi izbuti să vă feriţi de conflict, de aceea este bine să fiţi pregătiţi să ţineţi lovitura.

BALANŢELOR pe parcursul săptămînii li se vor arăta mai multe semne ce vor indica calea corectă, cînd şi cum trebuie de procedat, ce fel de decizii să adopte. Este necesar doar să ţineţi cont de aceste indicatoare, fiind atenţi şi ascultîndu-vă intuiţia. Numai că evenimentele vor derula nu în folosul dvs. dacă veţi insista asupra propriilor păreri faţă de lume, veţi fi nemulţumiţi de soartă, revendicîndu-vă din răsputeri poziţiile. Planurile dvs. se pot prăbuşi momentan, iar pentru greşeli va trebui să plătiţi cu capul, or, în acest caz n-au să vă îndreptăţească nici realizările obţinute, nici trăsăturile pozitive pe care le demonstraţi.

Pentru SCORPIONI această săptămînă va fi cea mai bună din ultima vreme. Chiar de la început vă veţi simţi în centrul atenţiei, veţi avea cu ce să vă mîndriţi şi ce să demonstraţi lumii - succes în afaceri şi o carieră în creştere. La mijloc de săptămînă veţi fi copleşiţi de o stare de armonie totală, fiind cuprinşi de emoţii de bucurie şi satisfacţie. În week-end ar putea să vă indispună unele probleme în context amoros, însă şi acestea vor avea o rezolvare fericită, iar dvs. veţi avea toate şansele să vă consolidaţi relaţiile de cuplu.

SĂGETĂTORILOR astrele le recomandă să acorde mai multă atenţie persoanelor apropiate. La începutul săptămînii merită să petreceţi timpul cu rudele. Vă veţi simţi protejaţi şi mulţumiţi, bucurîndu-vă de mărunţişuri, iar pe alocuri chiar veţi cădea un pic în copilărie. Din păcate, din această euforie vă va scoate serviciul, obligaţiunile şi afacerile, care vor fi într-un volum atît de mare, încît pe la mijlocul săptămînii vă veţi simţi epuizaţi. Week-end-ul este bun pentru odihnă, veţi primi o sumedenie de invitaţii de la prieteni – ar fi bine să le daţi curs, deoarece această relaxare vă va fi de folos.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!