ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 20-26 iulie

09:47 | 15.07.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII ar putea avea o viaţă personală destul de activă în următoarea săptămînă, în pofida tendinţelor aparente. Dacă în prezent nu sînteţi într-o relaţie, atunci există probabilitatea unei cunoştinţe romantice. Soarta vă favorizează, or, în această perioadă aţi putea pune baza unei legături ce se va dezvolta fructuos. Totuşi, deşi sînteţi activi şi plini de vervă, este important să nu vă grăbiţi, permîţînd evenimentelor din jurul dvs. să deruleze lent, altminteri aţi putea strica totul. Este necesar să păstraţi echilibrul şi să nu fiţi excesiv de impulsivi în aceste zile, chiar dacă veţi avea motive.

Pentru VĂRSĂTORI săptămîna nu va fi din cele uşoare, dificultatea constînd nu atît într-un volum mare de lucru, cît în oboseala acumulată de mult timp. Cu toate acestea veţi reuşi să vă faceţi ordine în idei şi treburi, fapt ce va avea un impact pozitiv asupra relaţiilor personale. Există o mare probabilitate să clarificaţi nişte dispute mai vechi, să stabiliţi legături, ajungînd la o părere comună faţă de unele chestiuni importante pentru dvs. În ciuda ostenelii manifestate în această săptămînă, veţi fi activi, reuşind să scoateţi în capăt multe treburi.

PEŞTII vor avea o perioadă bogată şi emoţională. Evenimentele vor derula rapid şi deseori, din motive ce nu depind de dvs., neaşteptat. În a doua jumătate  a săptămînii aţi putea lega o cunoştinţă romantică, deşi este  cam devreme de judecat despre seriozitatea acesteia – mai degrabă va fi una plăcută, dar de scurtă durată. Ar fi bine să ascultaţi mai des de intuiţie care în aceste zile va fi deosebit de puternică şi veridică. Iar sfaturile celor din jur, dimpotrivă, vor fi fără mare folos, departe de tendinţele şi dorinţele dvs. adevărate.

BERBECII se vor strădui pe parcursul întregii săptămîni să-şi îmbunătăţească situaţia materială, fapt ce se va răsfrînge agresiv asupra celor din jur. Exigenţa, insistenţa pe care le demonstraţi, precum şi dorinţa ca toţi să vă urmeze planurile de acţiuni – iată ce vă aşteaptă în aceste şapte zile. Uneori veţi ajunge la tiranie şi despotism, fiind pe bune nedumeriţi de ce persoanele care vă înconjoară nu vă înţeleg şi nu vă împărtăşesc poziţia. Or, s-ar putea ca astfel să vă atingeţi scopul rîvnit, doar că ulterior se va dovedi că în realitate nu de asta aţi avut nevoie.  

Deviza TAURILOR din săptămîna următoare va fi: „Ce vreau – nu ştiu şi ce ştiu – nu vreau”. Veţi fi foarte activi, mereu o să vă apucaţi de ceva, veţi începe treburi noi, după care le veţi lăsa şi le veţi lua de la capăt – sînt atîtea lucruri interesante, captivante, pe care aţi vrea să le încercaţi, să le faceţi şi să le cunoaşteţi că uneori nu vă ajunge nici timp, nici forţe. Asemenea regim o să vă obosească foarte repede şi la finele săptămînii va trebui să alegeţi o ocupaţie interesantă căreia să vă dedicaţi. Totuşi, astrele vă avertizează că în pofida activismului demonstrat toată săptămîna, puţin probabil să obţineţi vreun rezultat concret.

GEMENII vor avea parte de o săptămînă complicată. Sînteţi predispuşi să vă asumaţi un prea mare volum de lucru, încercînd să faceţi toate treburile şi să rezolvaţi toate problemele. Fiţi atenţi pentru că cineva mereu o să vă încurce, iar divergenţele mărunte şi disputele n-au să vă adauge puteri. În situaţia cînd totul pare sumbru şi neinteresant veţi căuta singurătatea, iar eventuale invitaţii la odihnă din partea prietenilor au să vă pară lipsite de inspiraţie. De aceea cea mai mare parte de timp vă este sortit s-o petreceţi în linişte acasă, dacă, desigur, au să vă permită.

RACII vor trebui în această săptămînă să facă o alegere importantă. Degrabă veţi primi o propunere pe care o aşteptaţi demult. Nu va fi chiar simplu să luaţi o decizie, au să vă macine îndoielile, însă un sfat al prietenilor vă va permite să vă hotărîţi. Totodată, veţi începe să vă folosiţi autoritatea, veţi da sfaturi, recomandări, manifestîndu-vă partea autoritară a caracterului. Un eveniment important al săptămînii va fi o nouă uniune sau consolidarea şi dezvoltarea celei întemeiate deja. Cunoştinţele legate în această perioadă vor fi principiale în viaţa şi evenimentele de viitor.

Pe LEI la începutul săptămînii îi pasc conflicte şi certuri mărunte care însă nu se vor solda cu întîmplări serioase în viaţa personală. Graţie capacităţii dvs. de a înţelege motivele ascunse ale oamenilor veţi putea găsi cu uşurinţă ieşire din orice situaţii complicate, ajutîndu-i şi pe alţii dacă vor avea nevoie. Va trebui încă nu o dată să fiţi puntea de legătură dintre colegi şi prieteni. În această perioadă veţi da dovadă de o pronunţată perspicacitate, fapt ce o să vă permită să rezolvaţi multe probleme importante, mai ales cele ce prevăd ajutor oamenilor apropiaţi care nu vor putea de sine stătător să se clarifice în evenimentele din jur.

FECIOARELE s-ar putea confrunta cu probleme în relaţiile cu partenerul. În pofida tuturor străduinţelor, vă va fi complicat să înţelegeţi unde aţi comis greşeala şi de ce lucrurile derulează nu în ordinea planificată. Cea mai bună soluţie ar fi să luaţi o pauză – trebuie să lăsaţi liberă situaţia, să lăsaţi relaţiile şi evenimentele din jur să se desfăşoare în linişte, or, doar astfel toate vor avea un rezultat reuşit, iar senzaţia de oboseală va trece de la sine. Daţi dovadă de mai multă flexibilitate în caracter, altminteri, înclinaţi să îi terorizaţi pe oamenii apropiaţi.

Tendinţa BALANŢELOR de a-şi găsi cea de-a doua jumătate sau de a-şi consolida relaţiile stabilite nu se va solda cu succes în viitoarea săptămînă. Toate încercările de a vă clarifica în legături ori de a le avansa se vor ciocni de neînţelegere, fapt ce finalmente vă poate face depresivi, determinîndu-vă să întrerupeţi relaţia. Dacă n-o să vă lăsaţi pradă unor slăbiciuni de moment şi veţi păstra optimismul înnăscut, atunci veţi reuşi să obţineţi cele dorite, consolidînd reciprocitatea.

SCORPIONII vor avea un început de săptămînă energic, trebuind să demonstreze insistenţă, fără a lăsa baltă afacerile. Evenimentele din această perioadă se arată mai puţin importante, în schimb destul  de plăcute, cînd veţi putea pune bazele pentru o ulterioară avansare la serviciu. Sînt posibile cadouri sau alte beneficii materiale. Mai aproape de finele săptămînii veţi reuşi să strîngeţi roadele propriei perseverenţe, bucurîndu-vă de aprecierea prietenilor şi o odihnă binemeritată. În această perioadă este bine să planificaţi activităţi publice, vacanţe, comunicarea cu amicii, beneficiind de un weekend perfect.

Pentru SĂGETĂTORI vine o perioadă de stagnare în viaţa personală, acest fapt va fi evident mai ales la începutul săptămînii. În relaţiile cu partenerul vor apărea neînţelegeri şi divergenţe în interesele comune. Pînă la ceartă s-ar putea să nu se ajungă, însă nici pentru comunicare nu veţi avea prilej. În business, dimpotrivă, veţi avea succes, sînt posibile întrevederi de afaceri şi legături de serviciu. Pentru un anumit timp aţi putea fi numiți în locul şefilor, or, astfel veţi avea posibilitatea să-i conduceţi pe alţii sau cel puţin să nu fiţi singuri conduşi, făcînd ceea ce găsiţi de cuviinţă.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!