ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

USAID a oferit oraşulului Cahul recipiente pentru gunoiul menajer în valoare de 1 mln de lei

18:13 | 23.10.2015 Categorie: Regiuni

Chişinău, 23 oct. /MOLDPRES/. Două mii de pubele, în valoare de un milion de lei, au fost oferite astăzi oraşului Cahul de către Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), transmite MOLDPRES.

Primarul oraşului Cahul, Nicolae Dandiş, a menţionat că donaţia este una foarte importantă pentru localitate. „Este un cadou generos pentru cahuleni din partea poporului american. Recipientele vor contribui la îmbunătăţirea activității serviciului de salubrizare și la menţinerea unui oraş curat”, a spus edilul.

Pubelele donate urmează să fie transmise cetăţenilor oraşului, în baza unor contracte individuale semnate de beneficiari şi întreprinderea municipală „Gospodăria comunal-locativă Cahul”.

De notat că anul trecut USAID a mai făcut oraşului Cahul o donaţie de un milion de lei, sub formă de containere zincate cu capacitatea de 1,1 m3. Donațiile au fost efectuate în cadrul Programului USAID de susţinere a autorităţilor publice locale din R. Moldova.

(Reporter L. Grubîi, editor L. Alcază)

img15007126

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!