ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Veteranii celui de-al Doilea Război Mondial din Chişinău vor primi ajutoare financiare unice de 10 mii de lei

13:10 | 06.05.2016 Categorie: Societate

Chişinău, 6 mai. /MOLDPRES/. De 9 mai, veteranii şi invalizii celui de-al Doilea Război Mondial din capitală vor primi ajutoare financiare unice, în sumă de 10 mii de lei, a anunțat astăzi primăria municipiului Chișinău, relatează MOLDPRES.

De acest ajutor material vor beneficia cei 305 veterani din municipiu. De asemenea, alte 310 persoane asimilate participanților celui de-al Doilea Război Mondial vor primi ajutoare de 5000 de lei. Totodată, 325 de persoane, soţiile sau soţii supravieţuitori, inapţi de muncă, ai participanţilor la război, căzuţi la datorie sau ai persoanelor cu dizabilităţi în urma războiului, vor beneficia de ajutoare în mărime de 1000 de lei. 

Beneficiarii pot ridica banii de la filialele băncii „Moldindconbank”, începînd de astăzi, la prezentarea actului de identitate sau de către alte persoane, în bază de procură.

(Reporter P. Beregoi, editor L. Alcază)

img16003610

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!