ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În oraşul Vulcăneşti va fi construit un nou centru sportiv

13:23 | 25.07.2016 Categorie: Regiuni

Chişinău, 25 iul. /MOLDPRES/.  Un nou complex sportiv va fi construit în oraşul Vulcăneşti.  Proiectul edificiului urmează să fie pregătit pînă la  data de 22 august şi prezentat spre aprobare Ministerului Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor (MDRC),  comunică MOLDPRES.

Potrivit autorităţilor de la Vulcăneşti, la ora actuală este gata pachetul de documente pentru lansarea lucrărilor de construcţie a centrului sportiv.  Totodată, a fost selectat terenul unde va fi edificat complexul.

Noul centru sportiv din sudul ţării va dispune  de un bazin pentru înot, o sală  pentru antrenamente şi competiţii, un bloc administrativ.

Bugetul construcţiei complexului constituie aproximativ 25 de milioane de lei. Proiectul va fi finanţat de MDRC, iar executivul autonomiei găgăuze a alocat circa jumătate de milion de lei pentru lucrările de  proiectare.  

(Reporter L.  Grubîi, editor M. Jantovan)

img16005986

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!