ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Zimbru a învins Dacia în etapa inaugurală a campionatului

08:21 | 26.07.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 26 iul. /MOLDPRES/. Echipa Zimbru Chișinău a învins ieri, la stadionul din Speia (Anenii Noi), formația Dacia Chișinău cu scorul 1-0 în ultimul meci din cadrul etapei inaugurale a campionatului național de fotbal, relatează MOLDPRES.

Autorul golului marcat este Fortes (85). El a finalizat o centrare de pe extremă, deviată nereușit de un fundaș al Daciei.

În opinia antrenorului Daciei, Veaceslav Semionov, elevii săi au atacat mai mult, și-au creat 5-6 ocazii de gol, dar au ratat. ”Zimbru a mizat pe contraatac. Figura i-a reușit. A creat doar două ocazii de gol și a înscris. Golul primit este stupid. Problema este că nu reușim să marcăm, iar fotbalul se joacă pe goluri”, a spus tehnicianul la conferința de presă de la sfîrșitul meciului.

”Dedicăm victoria repurtată suporterilor. Ei ne-au susținut mult în acest meci, dar și în partidele precedente. A fost, în opinia mea, o partidă echilibrată. Mulțumesc jucătorilor ambelor echipe pentru efortul depus pe o temperatură înaltă”, a spus antrenorul formației Zimbru Flavius Stoican.

În celelalte meciuri au fost înregistrate următoarele rezultate: Milsami Orhei – Saxan Ceadăr-Lunga 2-0, Speranța Nisporeni – Dinamo-Auto Tiraspol 0-0, Sheriff Tiraspol – Zaria Bălți 1-2, Academia Chișinău – FC Ungheni 4-1.

Partidele etapei a doua sînt programate pentru 30-31 iulie.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img16006003

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!