ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost lansată cea de-a IV-a ediție a Școlii de vară în IT

16:02 | 26.07.2016 Categorie: Societate

Chişinău, 26 iul. /MOLDPRES/. Peste o 150 de tineri vor studia timp de o lună la o Şcoală de vară în domeniul IT, lansată astăzi de Ministerul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor în parteneriat cu Guvernul Coreei de Sud, relatează MOLDPRES.

Tinerii vor învăţa gratuit diferite programe de tehnologie a informaţiei. Cursurile urmează să fie susţinute de un grup de voluntari din Coreea de Sud.

Ana Bradu, manager al Centrului moldo-coreean de informare şi acces, a menţionat că solicitările din partea tinerilor pasionaţi de IT cresc considerabil şi i-a îndemnat pe participanţi să „beneficieze din plin de această oportunitate”.

Școala de vară IT - 2016 este la a patra ediție. Prezenţa specialiştilor coreeni în R. Moldova a devenit posibilă datorită programului de voluntariat KIV (Korean IT Volunteers) al Agenţiei Naţionale pentru Societatea Informaţională din Republica Coreea.

(Reporter L. Grubîi, editor A. Răileanu)

img16006024

img16006024

img16006024

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!