ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Delegația UE în R. Moldova a transmis un mesaj de felicitare cu prilejul aniversării Independenței

10:00 | 27.08.2016 Categorie: Politică

Chişinău, 27 aug. /MOLDPRES/. Echipa Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova a transmis astăzi un mesaj de felicitare cu prilejul aniversării a 25 de ani de Independență a R. Moldova, relatează MOLDPRES.

Mesajul a fost transmis prin intermediul unui filmuleț video, în care membrii Delegației UE la Chișinău au adus cuvinte de felicitare și urări de bine cetățenilor țării.

„Felicitări cu ocazia Zilei Independenței! La aniversarea a 25 de ani îi doresc R. Moldova să se dezvolte, iar relațiile dintre noi să devină și mai apropiate. Vă dorim prosperitate și mulți ani!”, a menționat șeful Delegației Uniunii Europene în R. Moldova, ambasadorul Pirkka Tapiola.

În acest an Republica Moldova marchează 25 de ani de la obţinerea Independenţei, votată de către Parlament pe 27 august 1991. 

(Reporter A. Plitoc, editor M. Jantovan)

img16006864

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!