ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Nicolae Timofti a primit un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independenței de la omologul său român

13:44 | 27.08.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 aug. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a primit un mesaj de felicitare, cu ocazia celei de-a 25-a aniversări a Independenței R. Moldova, din partea Președintelui României, Klaus Werner Iohannis, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

Prezentăm textul mesajului:

„Împlinirea a 25 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova îmi oferă prilejul de a vă adresa, dumneavoastră și tuturor cetățenilor Republicii Moldova, sincere felicitări, urări de sănătate, prosperitate și succes.

În acest moment aniversar, îmi face o deosebită plăcere să remarc caracterul deosebit de solid și amplu al relațiilor noastre bilaterale, bazate pe comunitatea de limbă, cultură și istorie. Spiritul deschis și constructiv în care abordăm prioritățile cooperării concrete, alături de orientarea pragmatică spre proiecte care să răspundă așteptărilor cetățenilor noștri, precum și susținerea constantă a României pentru aspirațiile europene ale Republicii Moldova, sînt argumente care mă fac să privesc cu încredere spre dezvoltarea pe mai departe a Parteneriatului Strategic care unește statele noastre.

Folosesc acest prilej pentru a vă asigura de hotărîrea noastră fermă de a sprijini proiectele care vizează îmbunătățirea vieții tuturor cetățenilor Republicii Moldova și împlinirea destinului lor european.

Vă rog să primiți, domnule Președinte, asigurarea deosebitei mele considerații.”

(Editor M. Jantovan) 

img16006874

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!