ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Judocanul moldovean Denis Vieru a ocupat locul cinci la World Judo Tour

11:21 | 25.09.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 25 sep. /MOLDPRES/. Judocanul moldovean Denis Vieru (66 kg) s-a situat pe locul cinci la turneul internațional din seria World Judo Tour, care se va încheia astăzi la Zagreb (Croația), relatează MOLDPRES.

Vieru a obținut trei victorii, devenind cîștigătorul seriei sale, după care i-a cedat în semifinală lui Andraz Jereb (Slovenia), iar în meciul pentru medalia de bronz - lui Tal Flicker (Israel).

Evoluția sa a fost cea mai bună dintre reprezentanții lotului național. Nicolae Foca (60 kg), Dorin Goțonoagă (73 kg) și Nicon Zaboroșciuc (81 kg) au fost eliminați din concurs în faza inaugurală.

Denis Vieru (20 de ani) este student la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, medaliat cu bronz la Campionatul European de juniori din anul trecut de la Oberwart (Austria).

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază) 

img16007601

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!