ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Steaua Chișinău a cîștigat turneul de rugbi ”Vladimir Blizniuc”

10:18 | 24.10.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 24 oct. /MOLDPRES/. Formația Steaua Chișinău a devenit în weekend cîștigătoare a memorialului de rugbi ”Vladimir Blizniuc”, desfășurat la complexul de sporturi al Universității Tehnice din Moldova, relatează MOLDPRES.

Steaua Chișinău a intrat în posesia trofeului principal al competiției după ce în finală a învins-o cu scorul 33-12 pe CSM Suceava (România).

Locul trei i-a revenit echipei Politehnik Odesa (Ucraina).

La turneu au participat opt echipe. ”Am asigurat un cadru competițional bun, conform tuturor cerințelor de desfășurare. Toată lumea a rămas mulțumită. Ceea ce am făcut reprezintă un omagiu adus antrenorului Vladimir Blizniuc, unul dintre fondatorii rugbiului moldovenesc, și este un imbold de a dezvolta în continuare acest gen de sport”, a declarat pentru agenție Vasile Bolea, unul dintre organizatorii turneului.

Cel mai bun jucător a fost desemnat Igor Mișin de la Steaua Chișinău. Turneul a fost disputat a 17-ea oară.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img16008389

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!