ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

24 de colaboratori ai INP au fost reţinuţi pentru luare de mită

15:33 | 25.10.2016 Categorie: Societate

Chişinău, 25 oct. /MOLDPRES/. Procurorii anticorupţie au reţinut astăzi 24 de colaboratori ai Inspectoratului Naţional de Patrulare (INP) pentru luare de mită. Informaţia a fost confirmată pentru agenţie de către Procurorul General interimar, Eduard Harunjen, relatează MOLDPRES.

Solicitat de agenţie, Harunjen a declarat că „pînă în prezent au fost reţinuţi 24 de inspectori ai INP pentru săvîrşirea actelor de corupţie la locul de muncă. Totodată, numărul persoanelor reţinute ar putea creşte. Pentru moment nu putem oferi mai multe detalii deoarece au loc alte măsuri de investigaţie", a spus Harunjen.

Procurorul General interimar a specificat că „la sfîrşitul zilei va fi organizat un briefing de presă, unde vom veni cu informaţii suplimentare”.

(Reporter A. Plitoc, editor M. Jantovan)

img16008436

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!