ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pentru studenţii din Bălţi au fost anulate reducerile la circulaţia cu troleibuzul

14:20 | 08.11.2016 Categorie: Regiuni

Chişinău, 8 nov. /MOLDPRES/. Elevii şcolilor profesional-tehnice şi colegiilor din municipiul Bălţi nu vor mai beneficia de reduceri la circulaţia în troleibuzele din localitate, din luna noiembrie curent, transmite MOLDPRES.

Potrivit lui Victor Caliujnîi, inginer-şef la Întreprinderea municipală “Direcţia de troleibuze”, modificările în regulamentul cu privire la facilităţile pentru circulaţia elevilor în transportul electric din Bălţi au fost introduse în conformitate cu recomandările auditorilor.

La rîndul său, Tamara Ivlev, economist principal la ÎM “Direcţia de troleibuze”, a specificat că aceste recomandări sînt în conformitate cu decizia din 9 decembrie 2015 a aleşilor locali cu privire la aprobarea bugetului municipal Bălţi pentru anul 2016.

“Într-o anexă a acestui document sînt indicate categoriile sociale care beneficiază de înlesniri la circulaţia în troleibuzele din Bălţi. Astfel, abonamente cu reduceri de 60% vor fi eliberate doar elevilor instituţiilor de învăţămînt primar şi preuniversitar”, a menţionat reprezentanta întreprinderii, citată de esp. md.

Totodată, sursa citată a specificat că studenţii şcolilor polivalente şi colegiilor vor putea circula doar în baza abonamentelor “standard”.

Costul unui abonament lunar de troleibuz pentru şcolarii din Bălţi este de 40 de lei.  

(Reporter L. Grubîi, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!