ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Igor Dodon se va întîlni cu liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski

13:14 | 03.01.2017 Categorie: Politică

Chişinău, 3 ian. /MOLDPRES/. Președintele ţării, Igor Dodon, se va întîlni cu liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski. Anunţul a fost făcut astăzi de către şeful statului într-un mesaj postat pe o reţea de socializare, informează MOLDPRES.

Potrivit lui Igor Dodon, întrevederea va avea loc în oraşul Bender.  „Mîine, 4 ianuarie 2017, în orașul Bender, va avea loc prima mea întrevedere de lucru cu Vadim Krasnoselski, conducătorul regiunii transnistrene”, a scris Igor Dodon pe o reţea de socializare.

Deocamdată nu au fost făcute publice subiectele ce urmează a fi discutate în cadrul întrevederii.

La 12 decembrie 2016, Vadim Krasnoselski a fost desemnat cîștigător al aşa-numitelor alegeri prezidenţiale din regiunea transnistreană.

(Reporter A. Plitoc, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!