ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național U-19 va lupta la memorialul ”Valentin Granatkin” pentru locul 11

12:32 | 18.01.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 18 ian. /MOLDPRES/. Lotul național de fotbal Under-19 va lupta cu selecționata Estoniei în ultimul meci de la memorialul ”Valentin Granatkin”, care se desfășoară la Sankt-Petresburg (Rusia), pentru a se clasa pe locul 11, relatează MOLDPRES.

Asta după ce ieri a suferit o înfrîngere categorică (0-4) în partida disputată cu selecționata Belarusului. În meciurile precedente, fotbaliștii moldoveni au înregistrat următoarele rezultate: 0-0 cu Slovenia, 0-3 cu Sankt-Petersburg, 0-5 cu Iran, 6-5 cu Lituania după executarea loviturilor de departajare.

Lotul pregătit de Oleg Fistican a evoluat în penultimul meci de la turneu în următoarea componență: Victor Straistari (Vladislav Lihariov, 74), Ion Angheluţă, Vladislav Boico, Vadim Dijinari, Maxim Cojocaru (Ion Postica, 46), Marin Popescu (Radu Scoarță, 46), Andrei Stupac (Victor Bogaciuc, 46), Denis Furtună, Evgheni Berco (Ion Mamaliga, 46), Vitalie Damaşcan, Andrei Calac (Nichita Iuraşco, 46).

Partida cu echipa Estoniei este programată pentru 20 ianuarie.

Cea mai bună evoluție a echipei moldovene la ultimele ediții ale memorialului ”Valentin Granatkin” este locul 12, înregistrat anul trecut. Turneul se desfășoară pentru a 34-a oară. La actuala competiție participă 16 selecționate.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17000383

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!