ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național U-18 a fost surclasat de echipa Rusiei

11:07 | 19.01.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 19 ian. /MOLDPRES/. Lotul național de fotbal Under-18 a fost surclasat ieri cu scorul 5-0 de selecționata Rusiei la turneul internațional ”Cupa Dezvoltării”, care se desfășoară la Minsk (Belarus), ratînd astfel calificarea în primele opt echipe, relatează MOLDPRES.

Jucătorii moldoveni au totalizat 4 puncte în grupa preliminară (o victorie, o egalitate și o înfrîngere), ca și reprezentativa Belgiei, dar golaverajul mai modest i-a clasat pe locul trei.

Formația pregătită de Sergiu Chirilov a evoluat în meciul de ieri în următoarea componență: Iulian-Sebastian Agachi, Maxim Goncear (Nichita Coputerco, 48), Ioan-Călin Revenco, Grigore Coșcodan, Eduard Ciornîi (Vlad Sofroni, 64), Vasilii Stefu (Ilia Mocon, 64), Daniel Dumbravanu, Daniel Mîrzac (Andrei Conohov, 16), Alexandru Graur, Raul Obleac (Valentin Țiganescu, 60), Eugeniu Gliga.

Rezultatele, clasamentul şi programul meciurilor din grupa B:
15 ianuarie: Rusia – Armenia 5-0, Belgia – R. Moldova 1-1
17 ianuarie: Rusia – Belgia 1-0, Armenia – R. Moldova 1-4
18 ianuarie: R. Moldova – Rusia 0-5, Belgia - Armenia 3-1
Clasament: 1. Rusia - 9 puncte, 2. Belgia - 4, 3. R. Moldova - 4, Armenia - 0.

Lotul național va juca în continuare în mini-turneul pentru locurile 7-9. Prima parteneră de întrecere va fi mîine, 20 ianuarie, echipa Slovaciei. La competiție participă 12 selecționate.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17000425

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!