ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pavel Filip l-a felicitat pe Antonio Tajani cu ocazia alegerii în funcţia de Preşedinte al Parlamentului European

14:34 | 19.01.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 ian. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Pavel Filip a transmis, astăzi, un mesaj de felicitare noului Preşedinte al Parlamentului European, Antonio Tajani, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

Premierul i-a urat oficialului european mult succes în activitate, menţionînd convingerea că vasta experienţă profesională a acestuia va contribui semnificativ la consolidarea rolului cheie al Parlamentului European în procesul de formare a unei Europe sigure şi unite. 

„Apreciem în mod deosebit sprijinul acordat de Parlamentul European în procesul de transformare şi modernizare a Republicii Moldova, dar şi poziţia fermă a instituţiei privind recunoaşterea perspectivei europene a ţării noastre. Profitînd de ocazie, vreau să reiterez determinarea fermă a Republicii Moldova de a avansa în implementarea obiectivului nostru de integrare europeană”, se mai spune în mesajul semnat de Premierul Pavel Filip. 

(Editor M. Jantovan)

img17000435

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!