ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de joi, 26 ianuarie 2017

18:01 | 25.01.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisia parlamentară pentru protecție socială, sănătate și familie se va convoca în ședință.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va întreprinde o vizită de lucru în raionul Rîşcani.

Agenda cuprinde:

Şedinţa cu reprezentanţii autorităţilor publice locale din raion.

Ora 10.00, oraşul Rîşcani, Consiliul raional, sala de şedinţe, et. 4.

***

Vizita la Centrala Hidroelectrică şi Nodul Hidroelectric Costeşti-Stînca.

Ora 12.10, raionul Rîşcani, satul Costeşti.

***

Vizita la Punctul de trecere a frontierei Costeşti-Stînca.

Ora 12.40, raionul Rîşcani, satul Costeşti.

***

Va avea loc adunarea generală a Secției de Științe Naturale și Exacte a Academiei de Științe a Moldovei (AȘM), consacrata audierii rapoartelor privind activitatea științifică și inovațională a organizațiilor subordonate din sfera științei și inovării în anul 2016.

Ora 9.00, Sala Azurie a AȘM, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 1.

***

Asociația Promo-LEX invită la masa rotundă cu tema „Radiografia și evaluarea alegerilor directe ale Președintelui Republicii Moldova din 30 octombrie 2016. Concluzii post-electorale”.

Ora 9.00, hotelul Jolly Alon str. Maria Cebotari 37, Sala Mare.

***

Centrul analitic independent Expert-Grup va organiza o conferinţă de presă cu tema: „Rezultatele monitorizării reformelor recente în sectorul financiar-bancar din Republica Moldova”.

Ora 10.00, sala de conferinţe a Agenţiei INFOTAG.

***

Întreprinderea municipală „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi” va începe lucrările de plantare a arborilor, pe digul lacului din Parcul „Valea Morilor”.

Ora 10.00.

***

Asociaţia Obştească „Moldova mea” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Cine conduce ţara, Dodon sau Plahotniuc? Nu vom admite un nou război între politicieni, ne vom apăra interesele şi cerem referendum!”.

Ora 11.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) ”Viitorul” invită la prezentarea ”Analizei riscurilor anului 2017 pentru Republica Moldova”.

Ora 14.00, sala de conferințe a IDIS, Iacob Hîncu 10/1.

***

Va avea loc inaugurarea expoziției ”Dreptul la memorie”, eveniment organizat în memoria victimelor Holocaustului. La fel, vor fi derulate filmele documentare: ”Holocaustul” şi ”Infernul de la Auschwitz”.

Ora 13.00, Biblioteca Naţională a R. Moldova.

***

Biblioteca Naţională pentru Copii „Ion Creangă” va organiza o manifestare consacrată Anului Nou Chinezesc.

Ora 13.00, str. 31 august nr. 121, Teatrul „Licurici”.

*** 

Comitetul Național Olimpic și Sportiv (CNOS) din R. Moldova invită la un briefing cu participarea a doi campioni olimpici, Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, și Nicolae Juravschi, președinte al CNOS din Republica Moldova.

Ora 13.00, sala de conferințe a CNOS din strada Pușkin 11.

***

Comitetul American Evreiesc "Joint" în Moldova și Centrul Cultural Evreiesc KEDEM, în parteneriat cu Ambasada Ungariei în Republica Moldova și Ambasada Poloniei în Republica Moldova, organizează evenimentul de comemorare a victimelor Holocaustului. 

Ora 16.00, str. E. Doga 5.

***

Biblioteca Națională a Moldovei, Asociația culturală IDEAL și Cenaclul literar-artistic IDEAL organizează ”O Seară în memoria cineastului Vasile Pascaru, la 80 de ani de la naștere”.

Ora 16.00, Biblioteca Națională.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!