ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de joi, 26 ianuarie 2017

08:54 | 26.01.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisia parlamentară pentru protecție socială, sănătate și familie se va convoca în ședință.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va întreprinde o vizită de lucru în raionul Rîşcani.

Agenda cuprinde:

Şedinţa cu reprezentanţii autorităţilor publice locale din raion.

Ora 10.00, oraşul Rîşcani, Consiliul raional, sala de şedinţe, et. 4.

***

Vizita la Centrala Hidroelectrică şi Nodul Hidroelectric Costeşti-Stînca.

Ora 12.10, raionul Rîşcani, satul Costeşti.

***

Vizita la Punctul de trecere a frontierei Costeşti-Stînca.

Ora 12.40, raionul Rîşcani, satul Costeşti.

***

Deputații și miniștrii Partidului Liberal vor susține o conferință de presă cu tema: ”Partidul Liberal - 1 an de participare la guvernare”.

Ora 12:00, sediul PL, str. Nicolae Iorga 15.

***

Are loc adunarea generală a Secției de Științe Naturale și Exacte a Academiei de Științe a Moldovei (AȘM), consacrata audierii rapoartelor privind activitatea științifică și inovațională a organizațiilor subordonate din sfera științei și inovării în anul 2016.

Ora 9.00, Sala Azurie a AȘM, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 1.

***

Asociația Promo-LEX desfășoară masa rotundă cu tema „Radiografia și evaluarea alegerilor directe ale Președintelui Republicii Moldova din 30 octombrie 2016. Concluzii post-electorale”.

Ora 9.00, hotelul Jolly Alon, str. Maria Cebotari 37, Sala Mare.

***

Centrul analitic independent Expert-Grup va organiza o conferinţă de presă cu tema: „Rezultatele monitorizării reformelor recente în sectorul financiar-bancar din Republica Moldova”.

Ora 10.00, Agenţia INFOTAG.

***

Întreprinderea municipală „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi” va începe lucrările de plantare a arborilor, pe digul lacului din Parcul „Valea Morilor”.

Ora 10.00.

***

Asociaţia Obştească „Moldova mea” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Cine conduce ţara, Dodon sau Plahotniuc? Nu vom admite un nou război între politicieni, ne vom apăra interesele şi cerem referendum!”.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. A. Puşkin 22, of. 446.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) ”Viitorul” invită la prezentarea ”Analizei riscurilor anului 2017 pentru Republica Moldova”.

Ora 14.00, sala de conferințe a IDIS, str. Iacob Hîncu 10/1.

***

Va avea loc inaugurarea expoziției ”Dreptul la memorie”, eveniment organizat în memoria victimelor Holocaustului. La fel, vor fi derulate filmele documentare: ”Holocaustul” şi ”Infernul de la Auschwitz”.

Ora 13.00, Biblioteca Naţională a R. Moldova.

***

Biblioteca Naţională pentru Copii „Ion Creangă” va organiza o manifestare consacrată Anului Nou Chinezesc.

Ora 13.00, str. 31 August nr. 121, Teatrul „Licurici”.

*** 

Comitetul Național Olimpic și Sportiv (CNOS) din R. Moldova invită la un briefing cu participarea a doi campioni olimpici, Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, și Nicolae Juravschi, președinte al CNOS din Republica Moldova.

Ora 13.00, sala de conferințe a CNOS din str. A. Pușkin 11.

***

Comitetul American Evreiesc "Joint" în Moldova și Centrul Cultural Evreiesc KEDEM, în parteneriat cu Ambasada Ungariei în R. Moldova și Ambasada Poloniei în R. Moldova, organizează evenimentul de comemorare a victimelor Holocaustului. 

Ora 16.00, str. E. Doga 5.

***

Biblioteca Națională a Moldovei, Asociația culturală IDEAL și Cenaclul literar-artistic IDEAL organizează ”O Seară în memoria cineastului Vasile Pascaru, la 80 de ani de la naștere”.

Ora 16.00, Biblioteca Națională.

(Editor M. Jantovan) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!