ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de vineri, 27 ianuarie 2017

18:44 | 26.01.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisia specială pentru eficientizarea cadrului legislativ privind alimentația copiilor în instituțiile preșcolare și de învățămînt se va convoca în ședință.

Ora 9.00, biroul 915, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Președintele Parlamentului Andrian Candu va participa la Ceremonia festivă şi Conferinţa Internaţională cu genericul ”Perspectivele dezvoltării procuraturii moderne: asigurarea independenţei şi specializarea procurorilor”, organizate cu ocazia aniversării a 25-a a creării Procuraturii Republicii Moldova.

Ora 9.30, Hotelul ”Radisson Blu Leogrand”, sala ”Black Sea”, str. Mitropolit Varlaam, nr. 77.

***

Președintele Parlamentului Andrian Candu va participa la mitingul de comemorare a victimelor Holocaustului.

Ora 14.00, Memorialul victimelor fascismului, Calea Orheiului, nr. 36. 

***

Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor în parteneriat cu Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) invită reprezentanții mass-media la ședința Comitetului Director al Proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”.

Ora 15.00, Casa Guvernului, sala de ședințe, etajul 1, intrarea din str. A. Pușkin.

***

Curtea de Conturi va examina, în cadrul ședinței publice, Raportul auditului situațiilor financiare ale subprogramelor „Politici și managementul în sectorul sănătății” la aparatul central al Ministerului Sănătății și „Programe naționale speciale de sănătate privind activitățile de control al tutunului” întocmite la 31.12.2015.

Ora 10.00, bd. Ştefan cel Mare 69, et. 4, bir. 404.

***

Procuratura Generală invită reprezentanţii mass-media la Ceremonia festivă şi Conferinţa Internaţională cu genericul ”Perspectivele dezvoltării procuraturii moderne: asigurarea independenţei şi specializarea procurorilor”, organizate cu ocazia aniversării a 25 de ani de la crearea Procuraturii Republicii Moldova.

Ora 09.30, sala „Black sea” a hotelului Radisson Blu Leogrand Hotel, str. Mitropolit Varlaam 77.

***

Mișcarea Femeilor Migrante, Biroul pentru Relații cu Diaspora, Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, UN Women Moldova – Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor invită la evenimentul de încheiere a proiectului „Promovarea și protejarea drepturilor femeilor lucrătoare migrante”.

Ora 10.00, Hotel Bristol (clădirea Sun City), str. A. Pușkin 32.

***

Va avea loc Adunarea Generală a Secției de Științe Agricole a AŞM, consacrată audierii rapoartelor privind activitatea ştiinţifică şi inovaţională a organizaţiilor subordonate din sfera ştiinţei şi inovării în anul 2016.

Ora 9.00, Sala Azurie a AȘM, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 1.

***

Centrul de Resurse Juridice din Moldova invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Statistici și tendințe privind situația Republicii Moldova la CEDO în 2016”. 

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. A. Puşkin 22, of. 446.

***

Raportul copiilor din Moldova pentru Comitetul ONU privind Drepturile Copiilor  va fi prezentat  în cadrul unui club de presă organizat de Centrul de Informare și Documentare privind  Drepturile Copilului din Moldova în colaborare cu Centrul de Investigații Jurnalistice.

Ora 11.00, Centrul de Investigații Jurnalistice, str. M. Kogălniceanu 66, etajul IV.

***

Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină în parteneriat cu Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS) invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu prilejul prezentării studiului ”Comercializarea produselor din tutun în unitățile comerciale din perimetrul școlilor primare și gimnaziale din mun. Chișinău și mun. Bălți”.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN.

***

Mişcarea Ecologistă Urbană invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Defrișarea masivă a arborilor în orașul Chișinău”.

Ora 12.00, Agenţia de presă IPN.

***

Federația de lupte din Republica Moldova invită la Campionatul național de lupte libere, lupte feminine și lupte greco-romane rezervat U-23, care se va desfășura în perioada 26-28 ianuarie, la Centrul sportiv pentru pregătirea lotului național (mun. Chișinău, str. Decebal 72/2).

Vineri, între orele 10.00-17.00, vor avea loc competiții la lupte libere și lupte feminine.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!