ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 30 ianuarie 2017

08:13 | 30.01.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene invită reprezentanţii mass-media la inaugurarea expoziţiei de carte cu genericul „Aniversarea a 25-a a stabilirii relaţiilor diplomatice între Republica Moldova şi Republica Populară Chineză”. De asemenea, va fi organizată o mică expoziţie a elementelor decorative conexe Festivalului Primăverii (Anul Nou Chinezesc), pregătită de către Ambasada Republicii Populare Chineze în R. Moldova.

Ora 12.00, Biblioteca Naţională a Republicii Moldova, str. 31 August 1989, nr. 78-A, parter.

***

Consiliul de Integritate al Autorității Naționale de Integritate se va întruni în ședință.

Ora 14.00, str. Alecu Russo 1, et.4.

***

Camera de Comerț și Industrie (CCI) invită la conferința de presă privind inaugurarea și desfășurarea Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova” și a programului de afaceri al acesteia.

Ora 13.00, sediul CCI, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 151, et. 2, sala de ședințe.

***

Radio Patrin Moldova invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Lansarea Radioului Rom în Republica Moldova”.

Ora 12.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. A. Puşkin 22, of. 446.

***

Agenţia de presă IPN şi Radio Moldova invită reprezentanţii mass-media la dezbaterile publice cu tema: „Relaţiile dintre ramurile puterii în condiţii noi: între colaborare, alegeri parlamentare anticipate, impeachment şi … altceva”, ediţia a 69-a din ciclul „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”

Ora 14.00, Agenţia de presă IPN.

***

În perioada 30 ianuarie - 3 februarie, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, aflat în subordinea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni al României, va derula cea de-a doua ediție a proiectului „Caravana limbii române în Sudul Basarabiei”. Programul cuprinde un turneu al Teatrului Muzical-Dramatic „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul cu spectacolele de teatru pentru copii „Nunta lui Tîndală”, „Un suflet pentru o păpușă” și „Cartierul Latin”.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!