ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de miercuri, 1 februarie 2017

09:25 | 01.02.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Inițiativa legislativă cu privire la tichetele de masă, al cărei autor este Președintele Parlamentului Andrian Candu, va fi prezentată reprezentanților sindicatelor și patronatelor, mediului de afaceri și instituțiilor de stat vizate.

Ora 13.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va participa la deschiderea expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova”.

Ora 11.00, Pavilionul nr. 2 al CIE Moldexpo, str. Ghioceilor 1.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va participa la sărbătoarea profesională ”Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală”.

Ora 12.00, Palatul Republicii.

***

Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, sala de şedinţe et. VI, str. A. Puşkin.

***

Guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Sergiu Cioclea, va susține o conferință de presă cu tema „Raportul asupra inflației nr.1, 2017”.

Ora 11.00, BNM, et. 9, bd. Grigore Vieru nr.1.

***

Guvernul Republicii Moldova, în colaborare cu Congresul Autorităților Locale din Moldova, cu susținerea partenerilor de dezvoltare, desfășoară ședința festivă dedicată Zilei Autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală.

Ora 12.00, Palatul Republicii, str. Maria Cebotari, 16.

***

Camera de Comerț și Industrie invită mass-media la ceremonia de inaugurare a ediției a XVI-a a Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova”, care se va desfășura în perioada 1–5 februarie 2017, la Chișinău.

Ora 11.00, pavilionul nr. 2 al CIE ”Moldexpo”, str. Ghioceilor 1.

***

Camera de Comerț și Industrie invită la deschiderea Forumului economic moldo-rus cu genericul “De la calitate spre competitivitate”.

Ora 13.00, CIE Moldexpo, sala de festivități „Casa Sărbătorii”, str. Ghioceilor 1.

***

La Chișinău va avea loc la ceremonia de semnare a contractelor de finanțare în cadrul Programului de Cooperare Teritorială Republica Moldova - Ucraina.

Ora 14.00, Hotelul Jolly Alon, sala de conferințe, str. Maria Cibotari nr. 37.

***

La Academia de Științe a Moldovei va avea loc ședința Consiliului Suprem pentru  Știință și Dezvoltare Tehnologică a AȘM, în cadrul căreia va fi examinată problema cu privire la alegerile membrilor AȘM.

Ora 08.00, AȘM, sala mică, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 1.

***

Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău invită la activitatea dedicată redeschiderii a 3 grupe din grădinițele din sectorul Buiucani.

Ora 09.00, va fi redeschisă o grupă de creșă la grădinița nr.157 (str. Cornului 3), ora 09.30 vor fi redeschise 2 grupe la grădinița nr. 116 (str. Paris 34).

(Editor L. Alcază)

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!