ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Antrenorul Ștefan Stoica a fost rechemat la Zimbru Chișinău

14:56 | 02.02.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 2 feb. /MOLDPRES/. Antrenorul român de fotbal Ștefan Stoica (49 de ani) activează cu începere de ieri din nou la echipa de fotbal Zimbru Chișinău, relatează MOLDPRES. 

El a mai pregătit-o în prima jumătate a sezonului 2015-2016. În actuala ediție, tehnicianul va fi ajutat în activitatea desfășurată de fostul antrenor al formației FC Ungheni, Dorin Bambuleac. 

În funcția de vicepreședinte al clubului a fost instalat fostul portar al echipelor Dacia Chișinău, Petrolul Ploiești (România), Milsami Orhei, Mihai Moraru.

O schimbare a intervenit și la CPTF "Zimbru". Noul director al Centrului a devenit Marius Codescu, care anterior a activat în cadrul Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi". 

La începutul anului, de la Zimbru a plecat căpitanul echipei, Ion Jardan, și omul de afaceri Octavian Moraru, care a sprijinit financiar formația în ultima perioadă. La cîrma clubului a revenit din nou omul de afaceri Nicolae Ciornîi.

Zimbru se situează pe locul cinci în clasamentul campionatului cu 30 de puncte acumulate. Pe primul loc se clasează Milsami Orhei (43 de puncte). Urmează în top Sheriff Tiraspol (41 puncte), Zaria Bălți (39 p.) și Dacia Chișinău (32 p.).

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17000864

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!