ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de miercuri, 8 februarie 2017

08:32 | 08.02.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia administrație publică, dezvoltare regională, mediu și schimbări climatice organizează audieri publice asupra proiectului de lege privind substanțele chimice.

Ora 10.00, biroul 508, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media organizează audieri publice la următoarele subiecte: 1. Discuţii privitor la statutul profesiei de logoped în sistemul educaţional; 2. Posibilitatea organizării la elevii din clasele VII-XII a testelor pentru orientare profesională.

Ora 10.30, biroul 915, Parlamentul R. Moldova.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, sala de şedinţe, et. VI, str. A. Puşkin.

***

Ministerul Economiei și Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova desfășoară Forumul de afaceri R. Moldova–Emiratele Arabe Unite.

Ora 11.00, Radisson Blu Leogrand Hotel, Convention Center, str. Mitropolit Varlaam 77.

***

Centrul de Sănătate Publică al municipiului Chişinău va organiza masa rotundă cu tema „Situaţia epidemiologică prin tumori maligne în localităţile municipiului Chişinău. Programul Naţional de Control al Cancerului pentru anii 2016-2025”.

Ora 10.00, Centrul de Sănătate Publică, str. A. Hîjdeu, 49.

***

Autoguvernarea Studenților Universității de Stat din Moldova (ASUSM) organizează cea de-a V-a ediție a Galei ASUSM.

Ora 17.00, Casa de Cultură a USM, str. Tighina 2.

***

Presa este invitată la Festivitatea de premiere a cîștigătorilor Campionatului Republicii Moldova  (masculin, feminin) la șah rapid, ediţia anului 2017.

Ora 19.00, Clubul de șah şi joc  de dame, str. A. Şciusev, 111.

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Ministrul Economiei al Emiratelor Arabe Unite, Sultan Bin Saeed Al Mansoori, întreprinde o vizită de lucru în Republica Moldova în perioada 7-9 februarie.

3. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, efectuează în perioada 6-8 februarie, o vizită oficială la Bruxelles, Regatul Belgiei, în cadrul căreia are o serie de întrevederi cu mai mulți oficiali europeni de rang înalt.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!