ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal a urcat o treaptă în topul FIFA

15:24 | 09.02.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 9 feb. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal este situată în clasamentul FIFA, dat publicității astăzi, pe locul 163 – cu o treaptă mai sus comparativ cu luna precedentă, relatează MOLDPRES.

Adversarele lotului moldovean în grupa D a preliminariilor Campionatului Mondial 2018 se situează pe următoarele locuri în ierarhia mondială: Țara Galilor – 12; Irlanda – 25; Austria – 34; Serbia – 51; Georgia – 125.

Echipa antrenată de Igor Dobrovolschi urmează să dispute luna viitoare meciuri amicale cu San Marino (20 martie, Serravalle) și Turcia (27 martie, Eskişehir), precum și partida cu Austria (24 martie, Viena) din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial.

Lider în ierarhia FIFA este reprezentativa Argentinei, urmată de selecționatele Braziliei și Germaniei.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17001079

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!