ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sîmbătă-luni, 11-13 februarie 2017

18:59 | 10.02.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sîmbătă

Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii „ZIPhouse” în colaborare cu Fashion Technology Accelerator Milan și Asociația Patronală din Industria Ușoară (APIUS) invită reprezentanții mass-media la primul eveniment din cadrul “Fashion Acceleration Program”.

Ora 10.00, centrul nominalizat, str. Studenților 9/19.

Luni

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor invită la briefingul de presă cu tema “Pericolul gripei aviare: stare agravată în ţările limitrofe".

Ora 10.00, sediul ANSA, str. M. Kogălniceanu 63, et. 2, sala de şedinţe.

***

Consiliul de Integritate invită mass-media la o conferință de presă cu tema ”Activitatea Consiliului de Integritate din momentul constituirii acestuia, precum și anunțul privind lansarea concursului pentru suplinirea funcţiilor de preşedinte şi vicepreşedinte ai Autorităţii Naţionale de Integritate”.

Ora 13.00, sediul Autorității Naționale de Integritate, str. Alecu Russo nr. 1.

***

Membrii Consiliului de Integritate se vor întruni în ședință ordinară de lucru.

Ora 14.00, sediul ANI,  str. Alecu Russo nr. 1.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) ”Viitorul” invită la prezentarea unui nou studiu „Amnistia fiscală din 2007 și liberalizarea capitalului & stimularea fiscală din 2016: două acte din aceeași piesă”. 

Ora 14.00,  str. Iacob Hîncu 10/1.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Prim-ministrul Pavel Filip va întreprinde luni o vizită oficială la Kiev, la invitaţia omologului său ucrainean.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!