ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 13 februarie 2017

08:35 | 13.02.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor invită la briefingul de presă cu tema “Pericolul gripei aviare: stare agravată în ţările limitrofe".

Ora 10.00, ANSA, str. M. Kogălniceanu 63, et. 2, sala de şedinţe.

***

Consiliul de Integritate invită mass-media la o conferință de presă cu tema ”Activitatea Consiliului de Integritate din momentul constituirii acestuia, precum și anunțul privind lansarea concursului pentru suplinirea funcţiilor de preşedinte şi vicepreşedinte ai Autorităţii Naţionale de Integritate”.

Ora 13.00, sediul Autorității Naționale de Integritate, str. Alecu Russo nr. 1.

***

Membrii Consiliului de Integritate se vor întruni în ședință ordinară de lucru.

Ora 14.00, sediul ANI,  str. Alecu Russo nr. 1.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) ”Viitorul” invită la prezentarea unui nou studiu „Amnistia fiscală din 2007 și liberalizarea capitalului & stimularea fiscală din 2016: două acte din aceeași piesă”. 

Ora 14.00, str. Iacob Hîncu 10/1.

***

Primăria municipiului Chișinău invită reprezentanții mass-media la lansarea concursului de eseuri Grigore Vieru – poetul care ne unește. 

Ora 11.30, Sala Rotundă, Primăria Chișinău.

***

La Biblioteca Naţională pentru Copii „Ion Creangă”, elevii din clasa 1-a de la Gimnaziul „Decebal” și cei din clasa 1-a „A” de la Gimnaziul nr. 7 din Chișinău se vor întîlni cu Sergiu Botezatu, autorul cărții „Ce e bine și ce-i rău”.

Ora 10.30, Sala Picilor a Bibliotecii Naționale pentru Copii „Ion Creangă”, str. Șciusev 65.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Prim-ministrul Pavel Filip întreprinde pe 13 februarie o vizită oficială la Kiev. Programul vizitei şefului Guvernului include întrevederi cu Premierul ucrainean, Vladimir Groisman, şi cu Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!