ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei boxeri moldoveni au devenit premianți la turneul internațional ”Bocskai Istvan Memorial”

17:03 | 13.02.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 13 feb. /MOLDPRES/. Boxerii moldoveni Mihail Cvasiuc (60 kg), Dumitru Galagoț (64 kg) și Alexei Zavatin (plus 91 kg) au devenit premianți la turneul internațional ”Bocskai Istvan Memorial”, care s-a desfășurat la Debrecen (Ungaria), relatează MOLDPRES.

Dumitru Galagoț și Alexei Zavatin au urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere, iar Mihail Cvasiuc s-a clasat pe locul trei.

”Dumitru Galagoț i-a cedat, conform deciziei arbitrilor, 2-3, reprezentantului gazdelor. Nu comentez. Și Alexei Zavatin a avut o evoluție bună. A învins în trei meciuri pînă la finală, în care i-a cedat campionului Ucrainei. Mihail Cvasiuc a demonstrat încă odată că este cel mai bun boxer moldovean la categoria de greutate pînă la 60 de kilograme. Sînt satisfăcut și de evoluțiile celorlalți membri ai Școlii din Grimăncăuți”, a declarat astăzi pentru agenție antrenorul emerit Petru Caduc.

Vasile Belous (69 kg) a repurtat victorie în runda inaugurală, iar în cea de-a doua a fost declarat învins de reprezentantul Chinei. În primele meciuri disputate au suferit înfrîngeri Veaceslav Gojan (56 kg) și Victor Carapcevschi (75 kg).

Cel mai bun boxer moldovean este Veaceslav Gojan, medaliat olimpic cu bronz la Beijing (2008), campion european (Ankara, 2011).

Turneul ”Bocskai Istvan Memorial” s-a desfășurat pentru a 61-a oară.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17001176

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!