ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de marți, 14 februarie 2017

18:53 | 13.02.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisia economie, buget și finanțe se va convoca în ședință pentru a desfășura interviurile de selectare a candidatului pentru funcția de Director al Consiliului de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică.

Ora 09.00, Parlamentul Republicii Moldova, biroul 915.

***

Comisia specială pentru eficientizarea cadrului legislativ privind alimentația copiilor în instituțiile preșcolare și de învățămînt se va convoca în ședință.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova, biroul 816.

***

Comisia protecție socială, sănătate și familie se va convoca în ședință.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova, biroul 615 B.

***

Curtea Constituțională va examina dacă pensionarii care continuă să lucreze pot beneficia de recalcularea pensiei, în baza contribuției la fondul de pensii, efectuată după data la care aceștia și-au realizat dreptul la pensie.

Ora 11.00, str. Al. Lăpușneanu, 28.

***

Procuratura Generală invită la o conferinţă de presă în care vor fi oferite detalii despre rezultatele unei operaţiuni comune, realizate de procurorii PCCOCS şi ofiţerii SIS, privind deconspirarea şi anihilarea unei scheme criminale de spălare de bani şi evaziune fiscală în proporţii deosebit de mari.

Ora 10.00, Procuratura Generală, str. Bănulescu Bodoni, 26.

***

Asociația pentru Politică Externă invită la dezbaterea publică intitulată ”Politica Externă a Republicii Moldova: provocări și oportunități”.

Ora 10.00, hotelul Regency, sala de conferințe, Sfatul Țării 17.

***

Asociația Promo-LEX și Centrul de Resurse Juridice din Moldova invită la conferința de presă unde va fi prezentată opinia societății civile privind proiectul de lege nr. 161 pentru modificarea și completarea unor acte legislative (cunoscută și ca „Legea Big Brother”), care extinde și înăsprește controlul organelor de drept asupra spațiului informațional.

Ora 13.00, sediul Promo-LEX, sala de conferință, bd. Ștefan cel Mare nr. 127.

***

În incinta Preturii sectorului Botanica vor fi desfășurate consultări publice cu privire la planul urbanistic zonal pe bd. Decebal, 99.

Ora 10.00, Pretura sectorului Botanica.

***

Ambasada Lituaniei în Republica Moldova și Muzeul Național de Istorie a Moldovei invită la inaugurarea expoziției itinerante cu genericul „Lituania într-un colet poștal”.  

Ora 17.00, str. 31 August 1989 nr. 121A.

***

La Librăria din Centru din Chișinău va avea loc lansarea volumului de proză scurtă „Salutări lui Troțki” de Dumitru Crudu.

Ora 18.15, bd. Ștefan cel Mare nr.126.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!