ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Republicii Moldova a avut o întrevedere cu ambasadorii statelor ex-sovietice, acreditați la Chișinău

12:55 | 14.02.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorii statelor ex-sovietice, acreditați în R. Moldova, a comunicat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

În cadrul întrevederii părțile au făcut un schimb de opinii cu privire la situația politică internă din Republica Moldova, rezultatele vizitelor șefului statului peste hotare, în special cele de la Moscova și Bruxelles, cu privire la posibilitățile de dezvoltare a relațiilor de cooperare bilaterală, condițiile și perspectivele de atragere a investițiilor în Republica Moldova.

În alt aspect, Igor Dodon i-a informat pe diplomați despre pașii pe care îi va întreprinde în direcția colaborării cu Uniunea Economică Euroasiatică.

În cursul dialogului s-a convenit ca astfel de discuții să aibă loc în fiecare lună. Anterior, Președintele țării a stabilit asupra formatului discuțiilor lunare și cu ambasadorii statelor UE.

img17001198

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!