ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul Lilian Darii a avut o întrevedere cu directorul Oficiului Înaltului Comisar OSCE pentru Minorităţile Naţionale

11:06 | 15.02.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 feb. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, a avut astăzi o întrevedere cu directorul Oficiului Înaltului Comisar OSCE pentru Minorităţile Naţionale (ICMN), Henrik Villadsen, care se află într-o vizită de lucru în Republica Moldova, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE. 

Interlocutorii au efectuat un schimb de opinii la subiectul protecţiei drepturilor persoanelor care aparţin minorităţilor naţionale din ţara noastră şi pe Strategia privind consolidarea relaţiilor interetnice 2017-2027, document de politici elaborat cu sprijinul Oficiului Înaltului Comisar. Viceministrul Darii a mulţumit Înaltului Comisar pentru Minorităţile Naţionale pentru sprijinul acordat în vederea elaborării primului Plan de acţiuni de implementare a Strategiei.

La rîndul său, directorul Villadsen a confirmat disponibilitatea Înaltului Comisariat pentru Minorităţile Naţionale de a acorda, în continuare, asistenţa necesară în promovarea obiectivelor comune vizînd protecţia persoanelor care aparţin minorităţilor naţionale din Republica Moldova.

img17001223

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!