ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Andrei Galbur va participa la Conferinţa de Securitate de la München

15:49 | 16.02.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 feb. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene va participa la lucrările celei de-a 53-a ediţii a Conferinţei de Securitate de la München care se va desfăşura în perioada 17-19 februarie, relatează MOLDPRES cu referire la  Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE. 

În cadrul conferinţei vor fi luate în dezbatere cele mai stringente chestiuni de pe agenda internaţională, în particular, vizînd criza democraţiei liberale şi sfidările la adresa ordinii internaţionale, politica europeană de securitate şi apărare şi relaţiile transatlantice, crizele regionale, provocările generate de mişcările radicale şi extremiste, combaterea terorismului şi crimelor cibernetice, manipularea informaţională. 

La conferinţa din acest an, care a devenit una dintre cele mai importante platforme de discuţii pe marginea politicilor de securitate internaţională, se aşteaptă participarea a circa 500 de lideri şi reprezentanţi de rang înalt din peste 70 ţări ale lumii. 

În marja forumului de la München, şeful diplomaţiei moldoveneşti va avea o serie de întrevederi cu omologi de ai săi şi cu alţi conducători de delegaţii.

img17001288

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!