ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de vineri, 17 februarie 2017

19:13 | 16.02.2017 Categorie: Agenda

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Prim-ministrul Pavel Filip va participa la evenimentul Vizibilitate privind asistenţa oferită de UE domeniului criminalistic.

Ora 14.00, mun. Chişinău, str-la Putna (V. Komarov), 10.

***

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) și  Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) organizează o conferință de presă privind lansarea Concursului "Marca comercială a anului 2016" și "Premiul pentru realizări în domeniul calității 2016 ".

Ora 10:00, sala de conferințe a AGEPI, str. Andrei Doga, 24/1.

***

Ministerul Educației, în colaborare cu Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA)  vor organiza un Atelier de lucru pentru monitorizarea implementării Modulului „Dezvoltarea personală și proiectarea carierei” în cadrul disciplinei școlare Educația civică.

Ora 10.00,  Cantina Cancelariei de stat, str. A. Mateevici 79.

***

Fundația HILFSWERK AUSTRIA în R. Moldova în colaborare cu partenerii  invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă cu tema „Atitudinea tinerilor din Republica Moldova față de procesul electoral: studiu efectuat în 11 localități din raioanele Hîncești, Drochia, Rîșcani și municipiul Chișinău”.

Ora 11.00, Agenţia INFOTAG. 

***

Vitalie Czine, preşedintele Organizaţiei neguvernamentale Genavavita invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Drogurile şi implicarea organelor de drept în combaterea lor”.

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. A. Puşkin 22, of. 446.

***

Reprezentanții mass-media sînt invitați la un tur de presă prin orașul Underland, pentru a vedea cum decurg ultimele pregătiri ale primului și unicului festival subteran de vin și muzică stradală din lume.

Ora 12.00, cramele Cricova.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene va participa la lucrările celei de-a 53-a ediţii a Conferinţei de Securitate de la München care se va desfăşura în perioada 17-19 februarie.

(Editor M. Jantovan)