ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Andrei Galbur a avut o întrevedere cu comisarul pentru politica europeană de vecinătate

12:00 | 18.02.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 feb. /MOLDPRES/. Promovarea reformelor și implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova - Uniunea Europeană au fost discutate în cadrul întrevederii ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Andrei Galbur, cu Johannes Hahn, comisar pentru politica europeană de vecinătate şi negocierile de extindere, care a avut loc în marja Conferinţei de securitate de la Munchen, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Andrei Galbur a informat interlocutorul despre progresele realizate în procesul de implementare a prevederilor Acordului de Asociere și obiectivele pentru anul curent.

Comisarul Johannes Hahn a salutat angajamentul autorităţilor în realizarea reformelor şi a pledat pentru imprimare unui caracter ireversibil în promovarea acestora. În opinia sa, o platformă importantă de discuţii privind intensificarea cooperării cu Republica Moldova o va constitui reuniunea Consiliului de Asociere Republica Moldova - Uniunea Europeană care va avea loc pe 31 martie 2017, la Bruxelles.

img17001347

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!