ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Andrei Galbur a avut o întrevedere la Munchen cu omologul său luxemburghez

14:02 | 18.02.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 feb. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, a avut astăzi, o întrevedere bilaterală cu ministrul Afacerilor Externe şi Europene al Marelui Ducat de Luxemburg, Jean Asselborn, în marja Conferinţei de securitate care se desfăşoară în aceste zile la Munchen, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE, cei doi oficiali au discutat despre stadiul actual şi perspectivele dezvoltării relaţiilor bilaterale dintre Republica Moldova şi Marele Ducat de Luxemburg, cooperarea în cadrul organizaţiilor internaţionale, precum şi subiecte de interes ce ţin de agenda europeană de reforme a Republicii Moldova. La fel a fost discutată agenda vizitelor bilaterale pe parcursul anului curent.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!