ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 20 februarie 2017

08:48 | 20.02.2017 Categorie: Agenda

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisia protecție socială, sănătate și familie organizează audieri publice asupra implementării Legii nr. 60 din 30 martie 2012 privind incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități, în special aspectele referitoare la asigurarea accesului la infrastructura drumurilor și transportul public, obiectivele de menire socială și instituțiile publice etc. Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Justiției Sociale.

Ora 13.00, Sala Europei, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Inspectoratul Fiscal Principal de Stat va desfășura un briefing cu tematica ”Prezentarea declarațiilor cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2016”.

Ora 14.00,  IFPS, sala de conferințe, str. Constantin Tănase 9.

 ***

La Chișinău va avea loc dezbaterea publică: ”Comunicarea Vectorului European într-un Nou Context de Securitate Regională”.

Ora 10.00, sala de conferinţe a Hotelului Regency, str. Sfatul Țării 17.

***

Consilierii municipali ai PSRM organizează un briefing cu tema: "Inițiativele parlamentare și municipale cu privire la reglementările din domeniul construcțiilor, situația construcțiilor ilegale, precum și situația privind alimentația în grădinițe și centrele de alimentație publică".

Evenimentul va avea loc în incinta Primăriei Chișinău, imediat după ședința săptămînală a serviciilor municipale ale Primăriei.

***

Asociația Obștească Asociația pentru Politica Externă organizează conferinţa de presă cu tema: „Comunicarea Vectorului European într-un Nou Context de Securitate Regională”. În cadrul evenimentului experții din statele Vișegrad, Georgia și Ucraina vor discuta despre eșecurile, provocările dar și oportunitățile în procesul de comunicare a vectorului european de dezvoltare precum și vor prezenta experiența statelor Vișegrad din perioada de pre-aderare. 

Ora 9.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. A. Puşkin 22, of. 446.

***

Membrii Consiliului de Integritate se vor întruni în ședință ordinară de lucru.

Ora 13.30, str. Alecu Russo nr. 1, mun. Chișinău.

***

Agenţia de presă IPN şi Radio Moldova invită reprezentanţii mass-media la dezbaterile publice cu tema: „Condiţii şi trăsături specifice ale sesiuni de primăvară-vară a Parlamentului”, ediţia a 70-a din ciclul „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”.

Ora 14.00, Agenţia de presă IPN.

(Editor M. Jantovan)