ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Liderul Dinamo-MAI și-a consolidat poziția în campionatul național de volei

09:24 | 20.02.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 20 feb. /MOLDPRES/. Echipa de volei masculin Dinamo-MAI Chișinău și-a consolidat în week end poziția de lider al campionatului național, relatează MOLDPRES.

Ea a învins cu scorul 3-0 formația UTM-Politeh Chișinău și cu 24 de puncte acumulate ocupă primul loc în clasament. Urmăritoarea sa principală, Dinamo Tiraspol a fost aproape de a pierde o partidă importantă disputată  în deplasare cu echipa USM-Bostovan Chișinău. Ea a învins cu dificultate, scor 3-2, și cu 22 de puncte adunate se menține pe locul doi în top.

În ultima întîlnire din cadrul etapei  Zidarul Nisporeni a întrecut-o pe teren propriu, cu scorul 3-0, pe Speranța-Gagauzyia Vulcănești.

Pe locul trei în clasament se situează USM-Bostovan (15 puncte). Urmează, în ordine, Speranța-Gagauzyia (11 puncte), Zidarul (6 puncte) și UTM-Politeh (3 puncte).

Meciurile următoarei etapei, a zecea, sînt programate pentru sîmbătă, 25 februarie.

(Reporter I. Robu, editor  M. Jantovan)

img17001369

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!