ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Daniela Morari s-a întîlnit cu Grupul ambasadorilor țărilor francofone acreditaţi în R. Moldova

16:31 | 20.02.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 feb. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Daniela Morari s-a întîlnit, astăzi, cu Grupul ambasadorilor francofoni acreditaţi în Republica Moldova, alcătuit din reprezentanţii misiunilor diplomatice, cu sediul la Chişinău, ale statelor membre şi observatori din cadrul Organizaţiei Internaţionale a Francofonei (OIF), transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Agenda discuţiilor a vizat activităţile care urmează a fi organizate pe parcursul lunii martie curent, prilejuite de celebrarea Zilei Internaţionale a Francofoniei. 

Grupul ambasadorilor francofoni acreditaţi în Republica Moldova a fost constituit în luna aprilie 2016, în contextul aniversării a 20 de ani de la aderarea Republicii Moldova la Organizaţia Internaţională a Francofonei (OIF). Grupul include 15 misiuni diplomatice ale statelor membre şi observatori ai OIF, inclusiv România, Franţa, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Ucraina şi altele. 

img17001390

img17001390

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!