ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Andrei Galbur a avut o întrevedere cu viceministrul de Externe al Turciei

18:46 | 20.02.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 feb. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Andrei Galbur l-a primit astăzi pe viceministrul Afacerilor Externe al Republicii Turcia Ahmet Yildiz, care efectuează o vizită de lucru în Republica Moldova în contextul aniversării a 25 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice moldo-turce, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul întrevederii a fost efectuat un schimb de opinii cu privire la evoluţiile relaţiilor moldo-turce, agenda dialogului politic bilateral şi dimensiunea comercial-economică. Oficialii au notat o cooperare eficientă în multiple domenii, inclusiv la nivel regional şi au punctat un şir de vizite bilaterale, planificate pentru anul curent, în special, vizita oficială în Republica Moldova a Preşedintelui Republicii Turcia Recep Tayyip Erdoğan, preconizată pentru luna mai curent.

img17001394

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!