ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cel puțin cinci persoane au fost rănite în urma unui atac armat din Istanbul

11:00 | 21.02.2017 Categorie: Externe

Istanbul, 21 feb. /MOLDPRES/.Cel puțin cinci persoane au fost rănite în urma unui atac armat din Istanbul, potrivit CNN Turk, scrie stiripesurse.ro, consultat de MOLDPRES.

Indivizii, rămași neidentificați, au deschis focul, de pe o motocicletă, asupra unei cafenele din oraș, iar o persoană a fost rănită grav.

Atacul s-a petrecut în districtul Faith din Turcia, la un restaurant cu ieșirea la șosea. Autorii atacului au reușit să fugă cu motocicleta, după ce au tras de mai multe ori, cu arma, asupra clienților localului.

Paramedicii au sosit la fața locului și au acordat îngrijiri medicale răniților. Victimele au fost transportate la spital, una dintre ele fiind în stare gravă.

Deocamdată, nu este clar dacă a fost vorba de un incident cu caracter terorist sau o reglare de conturi.

 

 

/Editor M.Cucu/

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!