ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Andrei Galbur l-a primit pe ambasadorul Regatului Belgiei în R. Moldova

15:47 | 21.02.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, l-a primit astăzi pe ambasadorul Regatului Belgiei în Republica Moldova cu reşedinţă la Bucureşti, Thomas Baekelandt, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

Cei doi oficiali au discutat despre stadiul actual şi perspectivele dezvoltării cooperării bilaterale între Republica Moldova şi Regatul Belgiei, în special, în contextul celebrării în acest an a celei de-a 25-a aniversări de la stabilirea relaţiilor diplomatice moldo-belgiene.

În cadrul întrevederii, a fost reconfirmat angajamentul comun pentru aprofundarea dialogului politic şi a cooperării comercial-economice, dar şi pentru valorificarea, cît mai eficientă a asistenţei acordate de Belgia, în implementarea reformelor prevăzute în Acordul de Asociere Republica Moldova–Uniunea Europeană.

img17001422

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!