ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Andrei Galbur l-a primit pe ambasadorul Italiei în Republica Moldova

17:36 | 21.02.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, l-a primit astăzi pe ambasadorul Republicii Italiene în Republica Moldova, Valeria Biagiotti. Întrevederea a avut loc în contextul marcării a 25 de ani de relaţii diplomatice moldo–italiene, care au fost stabilite la 21 februarie 1992, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

Interlocutorii au efectuat un schimb de opinii cu privire la evoluţiile în relaţiile moldo-italiene, agenda dialogului politic bilateral şi dimensiunea comercial – economică.

Totodată, cei doi oficiali au exprimat interesul comun pentru aprofundarea colaborării în baza Declaraţiei comune a miniştrilor de Externe ai Republicii Moldova şi Republicii Italiene privind cooperarea bilaterală în vederea implementării Acordului de Asociere Republica Moldova–Uniunea Europeană, fiind apreciată la nivel înalt susţinerea acordată de către Italia în procesul transformărilor democratice, economice şi sociale în Republica Moldova.

img17001430

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!