ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Pavel Filip: Republica Moldova poate fi o destinație atractivă pentru investitori

09:15 | 22.02.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 feb. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Pavel Filip a participat ieri la evenimentul organizat cu prilejul încheierii mandatului Președintelui Băncii Comerciale Mobiasbanca, Ridha Tekaia, în Republica Moldova, relatează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului. 

În mesajul său, Pavel Filip a mulțumit omului de afaceri pentru maniera în care și-a exercitat mandatul, pentru integritatea și responsabilitatea de care a dat dovadă. ”Investițiile sînt binevenite în Republica Moldova, iar exemplul dumneavoastră ne demonstrează că țara noastră poate fi atractivă pentru mediul de afaceri, poate fi o destinație bună și pentru alți investitori”, a menționat Premierul.

Totodată, șeful Cabinetului de miniștri și-a exprimat recunoștința pentru implicarea activă pe care a avut-o Ridha Tekaia în procesul de dezvoltare a comunității de business din Republica Moldova, inclusiv în calitate de Președinte al Asociației Investitorilor Străini și vicepreședinte al Asociației Businessului European. ”Vă mulțumesc pentru colaborarea pe care am avut-o în cadrul Consiliului Economic. Pe această platformă am reușit să discutăm despre multe problemele cu care se confruntă mediul de afaceri din Republica Moldova și să găsim împreună soluții”, a conchis Pavel Filip.

La rîndul său, Ridha Tekaia a apreciat deschiderea și atenția cu care este tratată comunitatea de business în Republica Moldova, inclusiv oportunitatea oferită mediului de afaceri de a-și exprima viziunea și de a discuta despre provocările pe care le întîlnește în activitate. 

img17001439

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!