ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe al Estoniei va efectua o vizită oficială în R. Moldova

08:49 | 24.02.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 feb. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Estonia, Sven Mikser, va efectua luni, 27 februarie 2017, o vizită oficială în Republica Moldova, la invitaţia viceprim-ministrului Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul vizitei, ministrul eston va avea o întrevedere cu şeful diplomaţiei moldoveneşti Andrei Galbur, urmată de o conferinţă de presă. Programul vizitei include întrevederi cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, președintele Parlamentului Andrian Candu şi prim-ministrul Pavel Filip.

img17001509

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!