ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Denis Vieru s-a clasat pe locul 7 la turneul de judo de la Dusseldorf

09:42 | 25.02.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 25 feb. /MOLDPRES/. Denis Vieru (66 kg) s-a situat ieri pe locul șapte la turneul internațional de judo Grand Prix, care se desfășoară la Dusseldorf (Germania), relatează MOLDPRES.

El i-a învins pe Ryan Vargas (SUA), Michel Adam (Germania), i-a cedat în următorul meci ocupantului locului trei Tal Flicker (Israel), intrînd în recalificări unde a fost învins de al doilea clasat pe locul trei, Kamal Knam-Magomedov (Federația Rusă).

Astăzi vor intra în concurs coechipierii Dorin Goțonoagă și Nicon Zaboroșciuc, ambii la categoria de greutate pînă la 81 de kilograme.

Turneul de la Dusseldorf se desfășoară la complexul de sporturi Mitsubishi Electric Hall și se va încheia duminică, 26 februarie. Premianții vor fi remunerați cu 5.000, 3.000 și 1.500 de euro. 

Cel mai bun judocan moldovean în perioada sovietică a fost Valentin Guțu, care a cucerit titlul de vicecampion european la categoria supergrea. După declararea independenței Victor Florescu a devenit vicecampion mondial, Victor Bivol a obținut bronzul la Mondiale și Europene, iar Marcel Trudov și  Andrei Golban au devenit premianți la Europene. 

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)          

img17001550

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!