ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Zimbru a repurtat o victorie categorică în etapa a 20-ea a campionatului național de fotbal

09:49 | 26.02.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 26 feb. /MOLDPRES/. Echipa Zimbru Chișinău a înregistrat o victorie categorică (4-0) ieri în etapa a 20-ea a campionatului național de fotbal, relatează MOLDPRES.

Ea a surclasat-o pe FC Ungheni. Într-un alt meci disputat Dacia Chișinău a învins-o cu 4-1 pe Dinamo-Auto Tiraspol.

Vineri liderul campionatului național de fotbal, Milsami Orhei, a cedat primul loc în clasament după ce a pierdut (1-2) meciul disputat la Vadul lui Vodă cu Zaria Bălți. Asta și datorită faptului că Sheriff Tiraspol a învins cu scorul 2-0 în partida desfășurată în compania formației Speranța Nisporeni. Într-un alt meci din cadrul etapei a 20-ea, Academia Chișinău a întrecut-o cu scorul 2-1 pe Petrocub Hîncești.

Sheriff ocupă primul loc în clasament avînd 44 de puncte acumulate. Milsami a coborît pe treapta a doua, totalizînd 43 de puncte. Zaria se situează pe poziția a treia (42 de puncte).

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17001560

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!